Speedheat Breda

 Telefoon: 076-5204703

 Mobiel: 06-22701573

 E-mail: breda@speedheat.nl

Scherm­afbeelding 2023-10-13 om 09.13.56

“Ooit zei iemand: Je verkoopt warmte, maar je straalt zelf ook warmte uit.”

Radhish Ramkhelawansing, eigenaar Speedheat Breda

De alles-in-één service van uw Speedheat vestiging

Altijd comfortabel warm, razendsnel op temperatuur en toch besparen op energie? Het kan met Speedheat elektrische infrarood (vloer)verwarming. Samen met de slimme Speedheat klokthermostaten kunt u de temperatuur regelen in elk vertrek. Op deze manier geniet u overal van een aangename en gezonde leefomgeving die zich aanpast aan uw leefritme. Speedheat verwarmt snel en efficiënt, daar en waar u wilt!

Contactgegevens Speedheat Breda

Adresgegevens:
Prins Bernhardstraat 3
2983 SL RIDDERKERK

Bereikbaar via telefoon op: 076 52 04 703

E-mail adres: breda@speedheat.nl

KVK-nummer: 74418467

Specialisaties

“Naast woningen en bedrijven, ligt mijn passie en expertise bij verwarmen van alles op het water. Van vele honderden stuurhutten in binnenvaart- en cruiseschepen tot booreilanden en politieboten.” – Radhish Ramkhelawansing, eigenaar Speedheat Breda

Woonruimte verwarming

Stuurhuis verwarming

Buitendek verwarming

Raamprofiel verwarming

Speedheat Breda aan het woord:

Radhish: “Er gebeurt veel in de scheepvaart. De schepen zijn de laatste jaren veel breder en langer geworden, en daarbij ook moderner en luxer. Daarnaast zien we inmiddels schepen met accu’s: ook de scheepvaart is groen en duurzaam geworden. Door te kiezen voor Speedheat verwarming, kun je zó all-electric gaan varen!”

Elektrische vloerverwarming van Speedheat Breda

In de regio Breda is Radhish Ramkhelawansing al jaren het gezicht van Speedheat. Radhish heeft zich gespecialiseerd in scheepsverwarming. Geen project is hem te klein of te groot! Hij helpt u graag bij het verwarmen van uw stuurhut, woonvertrekken of buitendek. Kiest u voor Speedheat dan wordt u in alles bijgestaan, van advies tot installatie en nazorg. U kunt rekenen op de alles-in-1 service van van Speedheat Breda! Dankzij de jarenlange ervaring en specialistische kennis van Speedheat Breda bieden we u graag de beste service op het gebied van elektrische vloerverwarming. Speedheat Breda weet alles over verwarmen en geen project is ons te klein of te groot. Wij helpen u graag bij het verwarmen van uw woning, gebouw of schip.

Projecten

Speedheat elektrische vloervewarming op de Texelstroom

Veerboot TESO Texelstroom

Speedheat Breda installeerde in 2016 comfortabele elektrische vloerverwarming aan boord én veilige dekverwarming op de scheepsdekken van de veerboot naar Texel. TESO was op zoek naar een bedrijf dat buitendekverwarming kan leveren en installeren en via de projectenpagina kwamen ze bij ons terecht. Speedheat Breda heeft alle scheepsdekken waar bezoekers kunnen lopen en fietsen voorzien van dekverwarming. Naast dekverwarming is er ook elektrische vloerverwarming gemonteerd in de sanitaire ruimtes. In totaal een project van 300 m².
Speedheat elektrische vloerverwarming aan boord

Honderden binnenvaartschepen

Speedheat Breda heeft honderden binnenvaartschepen voorzien van de innovatieve Speedheat elektrische vloerverwarming. Deze efficiënte en betrouwbare technologie biedt comfort aan boord en draagt ook bij aan energiezuinige oplossingen voor de verwarming van binnenruimtes. Het succesvolle gebruik van Speedheat in deze schepen bevestigt het vertrouwen van scheepseigenaren in de kwaliteit en expertise van Speedheat Breda, waardoor het een begrip blijft in de maritieme sector.
Speedheat vloerverwarming op cruiseboot SS Maria Theresa

Binnenvaart passagiersschip S.S. Maria Theresa

In 2015 mocht Speedheat Breda op dit luxe passagiersschip 200 m² elektrische vloerverwarming installeren. Op het binnenvaartschip is zo’n 200 m² elektrische vloerverwarming geplaatst met daarbovenop egaline en marmeren platen. Het passagiersschip is voorzien van een 18e eeuws decor en is een eerbetoon aan de langst regerende Oostenrijkse keizerin Maria Theresa. Het schip is één en al luxe, mede dankzij de elektrische vloerverwarming van Speedheat. Het passagiersschip is te vinden op de Donau en Main rivier waar passagiers kunnen genieten van de betoverende vaartocht.
Speedheat elektrische vloerverwarming op boorplatform

Booreiland Aasta Hansteen

Elektrisch verwarmd booreiland. Ook in de offshore wereld is Speedheat geen onbekende naam. In 2014 mocht Speedheat Breda maar liefst 1400 m² aan elektrische verwarming installeren op het Noorse booreiland Aasta Hansteen. Er werd elektrische verwarming aangelegd in de sanitaire ruimtes en de leefvertrekken van de bemanning. Omdat je in deze omgeving geen risico kan lopen, werd zelfs een dubbel systeem aangebracht. Meer lezen over het booreiland, klik dan hier.