Alle mogelijke toepassingen van elektrische vloerverwarming

De toepassingen van elektrische verwarming zijn helaas nog lang niet bij iedereen bekend. Zelfs op vakbeurzen merken we dat veel professionele installateurs niet eens weten dat je met Speedheat elektrische verwarming prima een heel huis kunt verwarmen! Of dat je met Speedheat nooit meer energie verbruikt dan je nodig hebt. Door de jaren heen hebben we een hele range aan producten ontwikkeld die specifiek kunnen worden afgestemd op de warmtebehoefte in verschillende toepassingen. Toepassingen die laten zien dat Speedheat elektrische verwarming maximaal comfort biedt in elke denkbare situatie:

Speedheat in elke ruimte

Speedheat elektrische vloerverwarming onder natuursteen

Met een verhoging van enkele mm’s kan Speedheat in elke ruimte worden geplaatst en op ieder type ondervloer. Voor Speedheat is geen ruimte te groot of te klein. Wij verwarmen vanaf één tot honderden vierkante meters. Wilt u elektrische vloerverwarming in uw toilet, badkamer, keuken of in uw hele woning? Enkel voor extra comfort of juist als volwaardig verwarmingssysteem? Het is allemaal mogelijk! Wij voorzien u graagvvan deskundig advies en installeren volledig naar uw wens.

Speedheat bij elke vloer

Speedheat elektrische vloerverwarming parket

Speedheat kan onder iedere woonvloer worden aangebracht. Of uw voorkeur nu uitgaat naar het tijdloze laminaat, een moderne grindvloer, de warme uitstraling van parket of de moderne look van PVC, bij Speedheat hebben we voor iedere woonvloer een speciaal daarvoor geschikte vloerverwarmingsoplossing. Dat is wel zo belangrijk om zorgeloos te kunnen genieten van een lange levensduur en duurzaamheid van uw vloer.

Compleet met advies, montage en service

Speedheat onderscheidt zich in de markt niet alleen door ons unieke product, maar ook door het bieden van een totaaloplossing: onze warmte-adviseurs verzorgen het gehele traject van advies tot installatie en nazorg. Dat biedt niet alleen meer professionaliteit en zekerheid: als echte specialisten werken wij eenvoudig sneller en efficiënter. Wij doen niet anders! Inclusief de uren voor de installatie zijn onze kosten (altijd inclusief uren!) in veel gevallen dan ook lager dan bij doe-het-zelf-merken.

10 jaar garantie op systeem!

Omdat Speedheat enkel wordt geïnstalleerd door onze eigen, speciaal daarvoor opgeleide warmte-adviseurs, staan wij garant voor een maximaal gebruikersrendement, de kwaliteit van het systeem en de montage daarvan. In principe gaat Speedheat elektrische verwarming een huizenlevenlang mee en dat onderstrepen wij vanuit de fabriek met 10 jaar garantie op het systeem.

Ook op onze thermostaten geldt een fabrieksgarantie (afhankelijk van het type is dit 2 of 3 jaar).