Speedheat Urk

 Telefoon: 0527-263726

 E-mail: urk@speedheat.nl

Speedheat Urk - warmteadviseur Jacob Kramer

“In al die jaren, ben ik nog nooit een vergelijkbaar product tegengekomen.”

Jacob Kramer, eigenaar Speedheat Urk

De alles-in-één service van uw Speedheat vestiging

Altijd comfortabel warm, razendsnel op temperatuur en toch besparen op energie? Het kan met Speedheat elektrische infrarood (vloer)verwarming. Samen met de slimme Speedheat klokthermostaten kunt u de temperatuur regelen in elk vertrek. Op deze manier geniet u overal van een aangename en gezonde leefomgeving die zich aanpast aan uw leefritme. Speedheat verwarmt snel en efficiënt, daar en waar u wilt!

Contactgegevens Speedheat Urk

Adresgegevens:
Fitis 4
8322 CH URK

Bereikbaar via telefoon op: 052 72 63 726

E-mail adres: urk@speedheat.nl

KVK-nummer: 78442648

Speedheat Urk, warmteadviseur Jacob Kramer

Specialisaties

“Je ziet de verschuiving van traditioneel naar gasloos wonen, mensen kiezen zelf voor all-electric. Speedheat wordt al jaren toegepast in gasloze bouwprojecten in combinatie met duurzame energieopwekking.” – Jacob Kramer, eigenaar Speedheat Urk

Stuurhuis verwarming

Speedheat onder elke vloer

Thermostaat

1 mm dun

Speedheat Urk aan het woord:

Jacob: “Ik ben er na al die jaren nog altijd van overtuigd dat Speedheat de koploper is op gebied van elektrische verwarming: “Zowel qua verwerking als qua kwaliteit: In alle jaren dat ik nu Speedheat installeer, ben ik nog nooit een vergelijkbaar product tegengekomen.”

Elektrische vloerverwarming van Speedheat Urk

In de regio Urk is Jacob Kramer al jaren het gezicht van Speedheat. Radhish heeft zich gespecialiseerd in elektrische vloerverwarming. Geen project is hem te klein of te groot! Hij helpt u graag bij het verwarmen van uw woning, chalet, schip of monumentaal pand. Kiest u voor Speedheat dan wordt u in alles bijgestaan, van advies tot installatie en nazorg. U kunt rekenen op de alles-in-1 service van van Speedheat Urk! Dankzij de jarenlange ervaring en specialistische kennis van Speedheat urk bieden we u graag de beste service op het gebied van elektrische vloerverwarming.