Elektrische vloerverwarming onder parket: natuurlijk!

Parket leggen op vloerverwarming? Natuurlijk kan dat, mits deskundig geadviseerd en gelegd gaat hout zelfs prima samen met (elektrische) vloerverwarming. Hout heeft weliswaar een isolerende eigenschap, maar het is een misverstand dat dat ten koste gaat van de warmte in de kamer: deze eigenschap zorgt er juist voor dat het hout langer warm blijft en het langer aangenaam warm blijft in de ruimte. Daarnaast heeft hout een hogere gevoelswarmte dan koude materialen zoals steen of tegels. Dubbel warmtecomfort dus!

Speedheat elektrische verwarming heeft een speciale range producten voor onder hout die dit probleem voorkomt: het systeem verwarmt gelijkmatig de hele vloer met een daarop afgestemd vermogen.

Speedheat elektrische vloerverwarming onder parket en laminaat

Isoleren bij elektrische vloerverwarming onder parket

Bij alle afwerkvloeren, dus ook bij parket op vloerverwarming, is een goede isolatielaag belangrijk. Deze wordt eerst aangebracht, voordat we de elektrische vloerverwarming monteren. De isolatielaag zorgt ervoor dat alle warmte die wordt opgewekt door de vloerverwarming ook daadwerkelijk wordt benut om de ruimte en alle voorwerpen in de ruimte te verwarmen. Bij Speedheat kunt u natuurlijk ook terecht voor dunne, duurzame isolatie, speciaal geschikt voor parket op vloerverwarming, verkrijgbaar vanaf 3 mm dikte. Lees hier meer over onze isolatieproducten.

Het unieke Speedheat element

  • Dubbel geïsoleerd verwarmingselement van ongeveer 1 mm dun
  • Zelfregulerend verwarmingselement (geen kans op oververhitting)
  • 100% veilig door geen elektromagnetische radiatie
  • Volledig aardscherm
  • 100% waterdichte coating
  • Fabricage volgens IEC veiligheidsspecificaties
  • Snelle opwarmtijd
  • Verbruikt zo'n 25 tot 35% van het vermogen zodra de vloer op temperatuur is
  • 10 jaar fabrieksgarantie

Speedheat, altijd goed geadviseerd
en zorgeloos geïnstalleerd

Advies

Bij Speedheat begrijpen we dat elke ruimte uniek is, en daarom bieden wij gepersonaliseerd advies dat afgestemd is op uw specifieke behoeften.
Of u nu een renovatieproject uitvoert of een nieuwbouw woning bezit, ons team van warmte-adviseurs staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste elektrische vloerverwarming.

Montage en service

Onze professionele service omvat ook zorgvuldige montage, waarbij we streven naar een naadloze integratie van ons verwarmingssysteem in uw ruimte.
Bovendien bieden wij uitstekende service na de installatie. Bij Speedheat streven we naar uw volledige tevredenheid, zowel tijdens de montage als gedurende de gehele levensduur van uw vloerverwarmingssysteem.

10 jaar garantie op systeem!

Omdat Speedheat enkel wordt geïnstalleerd door onze eigen, speciaal daarvoor opgeleide warmteadviseurs, staan wij garant voor een maximaal gebruikersrendement, de kwaliteit van het systeem en de montage daarvan. In principe gaat Speedheat elektrische verwarming een huizenleven lang mee en dat onderstrepen wij vanuit de fabriek met 10 jaar garantie op het systeem.

Ik wil meer weten

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bekijk onze projecten

kaart-Nederland

Speedheat bij u in de buurt