Speedheat Maas en Waal

Dennis Noy - warmteadviseur Speedheat Maas en Waal

“Tegenwoordig zit de uitdaging in maatwerk.”

Dennis Noy, eigenaar Speedheat Maas en Waal

De alles-in-één service van uw Speedheat vestiging

Altijd comfortabel warm, razendsnel op temperatuur en toch besparen op energie? Het kan met Speedheat elektrische infrarood (vloer)verwarming. Samen met de slimme Speedheat klokthermostaten kunt u de temperatuur regelen in elk vertrek. Op deze manier geniet u overal van een aangename en gezonde leefomgeving die zich aanpast aan uw leefritme. Speedheat verwarmt snel en efficiënt, daar en waar u wilt!

Contactgegevens Speedheat Maas en Waal

Adresgegevens:
Het Zand 21
5831 HG BOXMEER

Bereikbaar via telefoon op: 024 71 13 300

E-mail adres: maasenwaal@speedheat.nl

KVK-nummer: 74432397

Speedheat Maas en Waal warmteadviseur Dennis Noy

Specialisaties

“Speedheat elektrische vloerverwarming is het 1 mm dunne infraroodsysteem dat een heel huis 1 mm duurzaam verwarmt. Het is een uitstekend alternatief voor gas en is efficiënt en energiezuinig. Dankzij het lage vermogen is het geschikt voor nagenoeg ieder type vloer.” – Dennis Noy, eigenaar Speedheat Maas en Waal.

Thermostaat

Buitendek verwarming

Opbouw hoogte

Badkamer

Speedheat Maas en Waal aan het woord:

Dennis: “Ik zie het als grote uitdaging om mijn planning flexibel af te stemmen op de bouwplanning van mijn opdrachtgever(s) en in het leveren van maatwerk.”

Elektrische vloerverwarming van Speedheat Maas en Waal

In de regio Maas en Waal is Dennis Noy al jaren het gezicht van Speedheat. Dennis heeft zich gespecialiseerd in scheepsverwarming. Geen project is hem te klein of te groot! Hij helpt u graag bij het verwarmen van uw woning, appartement of project. Kiest u voor Speedheat dan wordt u in alles bijgestaan, van advies tot installatie en nazorg. U kunt rekenen op de alles-in-1 service van van Speedheat Maas en Waal!

Projecten

Speedheat vloerverwarming in een luxe paviljoen

Speedheat Maas en Waal heeft met vakmanschap en precisie dit luxe paviljoen voorzien van elektrische vloerverwarming. Het paviljoen oogt nu niet alleen elegant want er zijn geen radiatoren, maar is ook voorzien van een comfortabel en efficiënt verwarmingssysteem. Dankzij Speedheat Maas en Waal genieten onze gasten van een warme, comfortabele ruimte.