Speedheat Zuid-Limburg

 Telefoon: 043-4583313

 E-mail: zuidlimburg@speedheat.nl

Roger Rouwette warmteadviseur Speedheat Zuid-Limburg

“Natuurlijk ben ik blij met Speedheat vloerverwarming. Dat ben ik al 22 jaar!”

Roger Rouwette, eigenaar Zuid-Limburg

De alles-in-één service van uw Speedheat vestiging

Altijd comfortabel warm, razendsnel op temperatuur en toch besparen op energie? Het kan met Speedheat elektrische infrarood (vloer)verwarming. Samen met de slimme Speedheat klokthermostaten kunt u de temperatuur regelen in elk vertrek. Op deze manier geniet u overal van een aangename en gezonde leefomgeving die zich aanpast aan uw leefritme. Speedheat verwarmt snel en efficiënt, daar en waar u wilt!

Contactgegevens Speedheat Zuid-Limburg

Adresgegevens:
Termaar 27
6269 AE MARGRATEN

Bereikbaar via telefoon op: 043 45 83 313

E-mail adres: zuidlimburg@speedheat.nl

KVK-nummer: 14070420

Specialisaties

Speedheat elektrische vloerverwarming is uitstekend geschikt voor zowel bij- als hoofdverwarming voor in heel het huis, onder elk type vloer.”- Roger Rouwette, Speedheat Zuid-Limburg.

In de badkamer

Onder elke vloer

In de woonkamer

Stuurhuis verwarming

Speedheat Zuid-Limburg aan het woord:

Roger: “Het bewustzijn dat we met zijn allen van het ‘gas af moeten’ heeft grote invloed gehad op de kansen voor elektrische verwarming: we krijgen eindelijk de rol die we willen en waarin we kunnen laten zien hoe goed ons product werkelijk is.”

Elektrische vloerverwarming van Speedheat Zuid-Limburg

In de regio Zuid-Limburg is Roger Rouwette al jarenlang het gezicht van Speedheat. Roger heeft zich gespecialiseerd in elektrische infrarood vloerverwarming. Geen project is hem te klein of te groot! Hij helpt u graag bij het verwarmen van uw woning, appartement, recreatiewoning of  bouwproject. Kiest u voor Speedheat dan wordt u in alles bijgestaan, van advies tot installatie en nazorg. U kunt rekenen op de alles-in-1 service van van Speedheat Zuid-Limburg!

Projecten

Speedheat elektrische vloerverwarming in Limburgs provinciehuis

Verwarmde hal in het Limburgs provinciehuis

Geen koude voeten meer voor de medewerkers van het Limburgs provinciehuis. In december 2014 installeerde Speedheat Zuid-Limburg elektrische vloerverwarming als hoofdverwarming in het Limburgse Provinciehuis. Het aan de Maas gelegen Provinciehuis van Limburg, het Gouvernement, kampte in de wintermaanden met onaangename kou in de hal.
Speedheat elektrische wandverwarming in een vleermuisverblijf

Vleermuizenverblijf

Ook een vleermuizenverblijf kan worden verwarmd met Speedheat elektrische vloerverwarming. In juli 2015 installeerde Speedheat Zuid-Limburg elektrisch wandverwarming in een vleermuizenverblijf om een constante temperatuur te waarborgen.
Speedheat Zuid-Limburg Station Eyx

Woonhuis in stationsgebouw Eys

Speedheat Zuid-Limburg installeerde elektrische vloer- en wandverwarming in de woonkamer, keuken, wc en badkamer van een voormalig stationsgebouw dat getransformeerd werd tot woonhuis.

Verwarmde hotelbadkamers in Hotel Heerlen

Tijdens een grote renovatie in 2012 heeft Speedheat Zuid-Limburg alle hotelbadkamers van Hotel Heerlen voorzien van elektrische vloerverwarming. Dankzij de mogelijkheid om de temperatuur per ruimte te regelen en de snelle opwarmtijd is ons systeem perfect voor de luxe badkamers.