Een duurzaam bestaan is waar wij voor staan!

Speedheat gelooft in een wereld zonder verwarming met gas en met alternatieve, milieuvriendelijke, manieren van energie opwekken en duurzaam verwarmen. Wij zien een duurzame wereld, met zo min mogelijk energieverbruik, waarbij een ieder zo veel mogelijk zelf de eigen energie opwekt en zo min mogelijk energie nodig heeft. Een wereld waar het loont om groen te zijn en waar woningen, panden en gebouwen volledig elektrisch worden verwarmd. Wij geloven in een duurzame wereld met een all-electric toekomst!

Photoshopped 35 jaar

Al ruim 35 jaar de hoogste kwaliteit

Speedheat is een topproduct, het beste systeem in de categorie vloerverwarming. We staan voor kwaliteit doordat we professionele oplossingen, advisering en ondersteuning bieden.

Duurzame verwarmingsoplossingen

De verwarmingsoplossingen van Speedheat onderscheiden zich door een lange levensduur en een milieuvriendelijk productieproces.

Speedheat elektrische vloerverwarming onder natuursteen
Speedheat elektrische vloerverwarming - Maas en Waal

Altijd een persoonlijke dienstverlening

Speedheat biedt een verwarmingsoplossing op maat. De klant en diens behoefte staan bij ons centraal.

Comfort in alle opzichten

Speedheat levert als oplossing de klant comfort op. Dit geldt niet alleen voor de vloerverwarming, maar ook voor de wijze waarop wij de klant bedienen en hoe wij installeren.

Speedheat elektrische vloerverwarming - Rowan in blauwe stoel

“Energiebesparing en efficiëntie van haar systemen is bij de ontwikkeling van de Speedheat systemen altijd het uitgangspunt geweest. Dat is wat mij aansprak en aanspreekt! Want alhoewel dat bij onze start in 1996 in Nederland nog niet zo speelde zag ik toen al dat dat in de toekomst zou veranderen… die toekomst is nu! Zo werken we mee aan een wereld zonder verwarming met fossiele brandstoffen.

Al onze systemen zijn ontwikkeld om met zo min mogelijk groene energie toch comfortabel en efficiënt te verwarmen, bij voorkeur i.c.m. isolatie. Dit laatste is een belangrijke factor want op welke manier ook verwarmd wordt; hoe minder warmteverlies, hoe minder energie er nodig is. Zo werk ik graag mee aan een duurzame wereld met minimaal energieverbruik en zonder verwarming met fossiele brandstoffen, een wereld met een veilige toekomst voor onze kinderen.”

Jeanine Prang, Directeur Speedheat Nederland B.V.