Speedheat tapijtverwarming Rugbuddy

Tapijtverwarming

De RugBuddy® tapijtverwarming is een verwarmingsmat die u rechtstreeks onder uw eigen vloerkleed, karpet of tapijt kunt plaatsen. De tapijtverwarming is aan weerszijden te gebruiken en met het 2,4 meter lange aansluitsnoer in de hoek is deze makkelijk te positioneren in de ruimte. Deze tapijtverwarming is in principe bedoeld als bijverwarming op plaatsen waar (tijdelijk) extra warmte nodig is. Het product voldoet als een van de weinige tapijtverwarmers aan alle internationale kwaliteits- en veiligheidseisen.

Speedheat tapijtverwarming Rugbuddy met doos

De mogelijkheden

De RugBuddy® tapijtverwarming is ideaal voor in de zithoek, onder de eettafel, in de studeerkamer, kinderkamer of caravan. Met een draagkracht van 100 kg per cm² is de RugBuddy® bestand tegen zwaar meubilair zoals tafels, banken en stoelen. Dankzij het 1 mm dunne verwarmingselement voelt u de tapijtverwarming amper onder uw vloerkleed liggen en zult u vooral genieten van de comfortabele warmte die u voelt. Wij adviseren een antislip ondertapijt te gebruiken onder de tapijtverwarming; dit om uitglijden te voorkomen en tevens isoleert en beschermt het ondertapijt uw vloer.

Wanneer kiest u voor tapijtverwarming?

Voelt u wel eens koude tocht over de vloer als op de bank zit of aan de eettafel? U kunt deze koude tocht eenvoudig tegengaan door te kiezen voor tapijtverwarming. Deze vloerverwarming is ideaal voor onder losse vloerkleden, karpet en tapijt. Door de stekker in het stopcontact te steken warmt de verwarmingsmat binnen 15 à 30 minuten op en kunt u genieten van een heerlijk verwarmd kleed of tapijt. Afhankelijk van de ruimtetemperatuur, ondervloer, de dikte en dichtheid van uw kleed, warmt de verwarmingsmat uw vloerkleed op tot zo’n 27 – 30°C.

Speedheat tapijtverwarming Rugbuddy folie

Bestel direct via onze webshop uw
Rugbuddy® tapijtverwarming

Diverse formaten

De Rugbuddy® tapijtverwarming is te verkrijgen in diverse wattages: van 0,50 x 1,50 meter tot en met 1,80 x 2,60 meter.

Diverse wattages

De Rugbuddy® tapijtverwarming is te verkrijgen in diverse wattages: van 90 Watt tot en met 600 Watt.

Eenvoudige, snel en een ruime keuze!
Vandaag besteld, binnen 3 dagen in huis.