Elektrische vloerverwarming onder tapijttegels: pure luxe!

Tapijttegels leggen op vloerverwarming? Dat kan heel goed. U denkt misschien ‘tapijt is al warm van zichzelf’ maar toch kan een vloer koud aanvoelen of kunt u een onaangename koude tocht over de vloer hebben. Met Speedheat elektrische vloerverwarming onder uw tapijttegels is dit verleden tijd en ervaart u het ultieme warmtecomfort.

Tapijt is een natuurlijk materiaal dat kan reageren op temperatuurverschillen. Bij grote temperatuurverschillen kan dit een uitdaging vormen voor elektrische systemen met een te hoog vermogen per meter. Speedheat elektrische vloerverwarming is geschikt voor tapijttegels en zorgt voor een gelijkmatige verwarming van de ruimte. Ons verwarmingssysteem biedt optimale warmteoverdracht en wordt specifiek afgestemd op de eigenschappen van elk type vloerafwerking.

Isoleren bij elektrische vloerverwarming onder tapijt

Bij alle vloerafwerkingen, inclusief tapijttegels op vloerverwarming, is een goede isolatielaag essentieel. Deze wordt eerst aangebracht voordat we de elektrische vloerverwarming installeren. De isolatielaag zorgt ervoor dat alle opgewekte warmte effectief wordt benut om de ruimte en alles erin te verwarmen. Bij Speedheat bieden we ook dunne, duurzame isolatie aan, speciaal ontworpen voor tapijttegels op vloerverwarming, verkrijgbaar vanaf 3 mm dikte.

Meer weten over onze isolatieproducten?

Het unieke Speedheat element

  • Dubbel geïsoleerd verwarmingselement van ongeveer 1 mm dun
  • Zelfregulerend verwarmingselement (geen kans op oververhitting)
  • 100% veilig door geen elektromagnetische radiatie
  • Volledig aardscherm
  • 100% waterdichte coating
  • Fabricage volgens IEC veiligheidsspecificaties
  • Snelle opwarmtijd
  • Verbruikt zo'n 25 tot 35% van het vermogen zodra de vloer op temperatuur is
  • 10 jaar fabrieksgarantie

Speedheat, altijd goed geadviseerd
en zorgeloos geïnstalleerd

Advies

Bij Speedheat begrijpen we dat elke ruimte uniek is, en daarom bieden wij gepersonaliseerd advies dat afgestemd is op uw specifieke behoeften.
Of u nu een renovatieproject uitvoert of een nieuwbouw woning bezit, ons team van warmte-adviseurs staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste elektrische vloerverwarming.

Montage en service

Onze professionele service omvat ook zorgvuldige montage, waarbij we streven naar een naadloze integratie van ons verwarmingssysteem in uw ruimte.
Bovendien bieden wij uitstekende service na de installatie. Bij Speedheat streven we naar uw volledige tevredenheid, zowel tijdens de montage als gedurende de gehele levensduur van uw vloerverwarmingssysteem.

10 jaar garantie op systeem!

Omdat Speedheat enkel wordt geïnstalleerd door onze eigen, speciaal daarvoor opgeleide warmteadviseurs, staan wij garant voor een maximaal gebruikersrendement, de kwaliteit van het systeem en de montage daarvan. In principe gaat Speedheat elektrische verwarming een huizenleven lang mee en dat onderstrepen wij vanuit de fabriek met 10 jaar garantie op het systeem.

Ik wil meer weten

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bekijk onze projecten

kaart-Nederland

Speedheat bij u in de buurt