Elektrische vloerverwarming onder linoleum

Kan dat? Het leggen van linoleum op vloerverwarming? Bij Speedheat krijgen we hier regelmatig vragen over omdat mensen vaak denken dat elektrische vloerverwarming en linoleum niet goed samengaan. Niets is minder waar! Wij hebben zelfs een speciale elektrische vloerverwarming ontwikkeld die perfect samengaat met linoleum met een lager vermogen per meter. Ons verwarmingssysteem zorgt voor een optimale warmteoverdracht, waardoor uw linoleumvloer overal heerlijk warm aanvoelt. Om te voorkomen dat de linoleumvloer te warm wordt, wordt de vloertemperatuur bewaakt en begrensd door de thermostaat. Dus als u op zoek bent naar een warme, duurzame, geluiddempende, onderhoudsarme vloer met een lange levensduur, dan kan dat perfect met Speedheat elektrische vloerverwarming!

Minimale vloeropbouw

Isoleren bij elektrische vloerverwarming onder linoleum

Zoals bij alle vloerafwerkingen is het bij linoleum op vloerverwarming van belang om een goede isolatielaag aan te brengen. Deze isolatie wordt eerst onder de vloerverwarming geplaatst om een optimaal rendement en warmteoverdracht te garanderen. De linoleumvloer moet alle warmte efficiënt overdragen aan de ruimte en de objecten erin, wat resulteert in comfortabele verwarming zonder warmteverlies! Bij Speedheat kunt u natuurlijk ook terecht voor dunne, duurzame isolatie, speciaal geschikt voor linoleum op vloerverwarming. Meer over onze vloerisolatieproducten leest u hier.

Het unieke Speedheat element

  • Dubbel geïsoleerd verwarmingselement van ongeveer 1 mm dun
  • Zelfregulerend verwarmingselement (geen kans op oververhitting)
  • 100% veilig door geen elektromagnetische radiatie
  • Volledig aardscherm
  • 100% waterdichte coating
  • Fabricage volgens IEC veiligheidsspecificaties
  • Snelle opwarmtijd
  • Verbruikt zo'n 25 tot 35% van het vermogen zodra de vloer op temperatuur is
  • 10 jaar fabrieksgarantie

Speedheat, altijd goed geadviseerd
en zorgeloos geïnstalleerd

Advies

Bij Speedheat begrijpen we dat elke ruimte uniek is, en daarom bieden wij gepersonaliseerd advies dat afgestemd is op uw specifieke behoeften.
Of u nu een renovatieproject uitvoert of een nieuwbouw woning bezit, ons team van warmte-adviseurs staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste elektrische vloerverwarming.

Montage en service

Onze professionele service omvat ook zorgvuldige montage, waarbij we streven naar een naadloze integratie van ons verwarmingssysteem in uw ruimte.
Bovendien bieden wij uitstekende service na de installatie. Bij Speedheat streven we naar uw volledige tevredenheid, zowel tijdens de montage als gedurende de gehele levensduur van uw vloerverwarmingssysteem.

10 jaar garantie op systeem!

Omdat Speedheat enkel wordt geïnstalleerd door onze eigen, speciaal daarvoor opgeleide warmteadviseurs, staan wij garant voor een maximaal gebruikersrendement, de kwaliteit van het systeem en de montage daarvan. In principe gaat Speedheat elektrische verwarming een huizenleven lang mee en dat onderstrepen wij vanuit de fabriek met 10 jaar garantie op het systeem.

Ik wil meer weten

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bekijk onze projecten

kaart-Nederland

Speedheat bij u in de buurt