Thermostaten: regel de temperatuur in huis zoals u wenst

De elektrische vloerverwarming van Speedheat kan niet zonder een goede thermostaat die precies doet wat u wilt. Voorop staat dat u de temperatuur eenvoudig kunt regelen met alle opties die u daarbij belangrijk vindt. Bij Speedheat hebben we daarom verschillende thermostaten in het assortiment, van een slimme wifi thermostaat tot een eenvoudige thermostaat met een handmatige draaiknop.

De thermostaat is een essentieel onderdeel van de Speedheat elektrische vloerverwarming. Niet alle thermostaten op de markt zijn geschikt voor elektrische vloerverwarming. De thermostaten in ons huidige assortiment en die in het verleden de revue zijn gepasseerd, zijn speciaal afgestemd op het Speedheat verwarmingssysteem. Met de juiste thermostaat en de juiste instellingen kunt u uw verwarming optimaal inregelen zodat u maximaal kunt genieten van een warme vloer zonder onnodige stookkosten.

De juiste thermostaat voor uw Speedheat elektrische vloerverwarming

Alle thermostaten die Speedheat aanbiedt passen op onze elektrische vloer- en wandverwarming. Omdat wensen en voorkeuren verschillen, bieden we verschillende thermostaten aan die elk zo hun eigen voordeel hebben.

  • Een kamerthermostaat of ruimtethermostaat is een standaard thermostaat. Deze thermostaat stuurt de vloerverwarming aan zodat de ruimte op de gewenste temperatuur is.
  • Met een klokthermostaat kunt u warmteprogramma’s instellen waarmee u kunt aangeven op welke tijdstippen en op welke dagen de vloerverwarming zichzelf moet inschakelen. Op deze manier is uw woonkamer bijvoorbeeld heerlijk verwarmd wanneer u opstaat of na een lange werkdag terug thuis komt.
  • Met een slimme thermostaat heeft u de mogelijkheid om de thermostaat en daarmee de temperatuur op afstand te bedienen via een app. Zo kunt u de vloerverwarming aansturen via een app op uw smartphone, tablet of smartwatch. Mocht u bijvoorbeeld besluiten om wat later naar huis te gaan, dan kunt u de thermostaat uitschakelen zodat de verwarming niet onnodig aan staat.

Thermostaten: de beste technologie voor de warmte van morgen

De technologische ontwikkelingen gaan snel: hoewel u nog een uitstekende thermostaat kunt hebben, kan het toch zijn dat wij uw type niet meer in ons assortiment hebben. Er vinden regelmatig wijzigingen plaats in ons assortiment om mee te gaan met de technologische ontwikkelingen en u te kunnen voorzien van de beste thermostaten en bediening van uw elektrische verwarming. Bent u al langer klant bij Speedheat en staat uw thermostaat hier niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van thermostaten en bijbehorende handleidingen die de revue hebben gepasseerd.

Speedheat, de warmte van morgen

Met de keuze voor Speedheat kiest u natuurlijk niet alleen voor het product, maar ontvangt u ook de service erbij. Onze warmte-adviseurs verzorgen het gehele traject van advies tot installatie en nazorg. Is uw thermostaat aan vervanging toe of wilt u uw huidige thermostaat een upgrade geven naar een nieuwe thermostaat? Neem dan contact op met uw Speedheat vestiging en vraag naar de mogelijkheden!

Compleet met advies, installatie en garantie

Ervaart u onverhoopt toch problemen met de aansturing van uw vloerverwarming en gaat uw thermostaat al een aantal jaar mee? Dan is deze wellicht aan vervanging toe. U kunt hiervoor contact opnemen met de vestiging die bij u de vloerverwarming heeft geïnstalleerd en vraag naar de mogelijkheden. Of dien hier een serviceverzoek in via onderstaande knop.