Aanbouw met Speedheat elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming in uw aanbouw

Of u nu uw aanbouw gebruikt als een uitbreiding van uw woonruimte, een thuiskantoor, of een plek om te ontspannen, comfort is van essentieel belang. Speedheat elektrische vloerverwarming brengt een unieke warmtebeleving naar uw aanbouw, waarbij onze ruim 35 jaar ervaring en geavanceerde technologie uw comfort naar nieuwe hoogten tillen.

Warmte op maat in uw aanbouw

Of het nu gaat om ontspannen met een goed boek, genieten van het groen om u heen, of het gebruiken van de ruimte als extra leefruimte, Speedheat elektrische vloerverwarming biedt een gerichte en efficiënte warmteafgifte. Verwarm uw aanbouw afzonderlijk en geniet van aangename temperaturen, zelfs op koelere dagen. De snelle opwarming zorgt ervoor dat u in no-time van uw aanbouw kunt genieten, ongeacht het seizoen.

Gelijkmatigere spreiding van warmte

In vergelijking met traditionele verwarmingssystemen, zoals centrale verwarming, vertoont elektrische vloerverwarming verschillende opmerkelijke kenmerken. Allereerst zorgt het voor een gelijkmatigere verspreiding van warmte over de vloer in de ruimte, waarbij koude plekken en luchtcirculatie worden vermeden. Dit resulteert niet alleen in een comfortabelere leefomgeving, maar voorkomt ook de opstijging van stofdeeltjes die allergieën kunnen veroorzaken. Een ander onderscheidend kenmerk is de efficiëntie van elektrische vloerverwarming. In tegenstelling tot centrale verwarming, die de lucht verwarmt en luchtcirculatie veroorzaakt met koude tocht over de vloer, verwarmt Speedheat elektrische vloerverwarming direct objecten en mensen.

Elektrische bijverwarming in uw aanbouw

Ondergaat uw aanbouw momenteel verwarming op een andere manier, wat resulteert in lokale tocht of kou? In dat geval kan Speedheat elektrische vloerverwarming een oplossing bieden voor deze ruimte. Indien nodig, is het ook mogelijk om wandverwarming toe te passen op specifieke locaties waar u extra warmte wenst, zoals bij uw zit- of leeshoek. Hakken of  breken is niet nodig vanwege de beperkte dikte van ons systeem (slechts 1 mm dun). Hierdoor kan het gemakkelijk direct bovenop iedere ondervloer worden geïnstalleerd.

Van één kamer tot een heel huis

Voor Speedheat is geen ruimte te groot of te klein. We verwarmen vanaf één tot honderden vierkante meters. Wilt u onze elektrische vloerverwarming alleen in uw toilet, badkamer of keuken of juist voor uw gehele woning? Enkel als bijverwarming voor wat extra warmte comfort of als hoofdverwarming waarbij Speedheat als volwaardig verwarmingssysteem wordt toegepast? Alles is mogelijk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw situatie? Bij ons ontvangt u geen standaard prijsopgave maar een vrijblijvende offerte afgestemd op uw woning en uw wensen. Meer weten? Neem contact op met één van onze vestigingen (tel. 0900-4015001) of vraag een offerte aan.

Speedheat, altijd goed geadviseerd
en zorgeloos geïnstalleerd

Advies

Bij Speedheat begrijpen we dat elke ruimte uniek is, en daarom bieden wij gepersonaliseerd advies dat afgestemd is op uw specifieke behoeften.
Of u nu een renovatieproject uitvoert of een nieuwbouw woning bezit, ons team van warmte-adviseurs staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste elektrische vloerverwarming.

Montage en service

Onze professionele service omvat ook zorgvuldige montage, waarbij we streven naar een naadloze integratie van ons verwarmingssysteem in uw ruimte.
Bovendien bieden wij uitstekende service na de installatie. Bij Speedheat streven we naar uw volledige tevredenheid, zowel tijdens de montage als gedurende de gehele levensduur van uw vloerverwarmingssysteem.

10 jaar garantie op systeem!

Omdat Speedheat enkel wordt geïnstalleerd door onze eigen, speciaal daarvoor opgeleide warmteadviseurs, staan wij garant voor een maximaal gebruikersrendement, de kwaliteit van het systeem en de montage daarvan. In principe gaat Speedheat elektrische verwarming een huizenleven lang mee en dat onderstrepen wij vanuit de fabriek met 10 jaar garantie op het systeem.

Ik wil meer weten