Samenwerking met Speedheat

Speedheat is een bedrijf wat al meer dan 35 jaar de specialist is in elektrisch verwarmen, met als kernproduct de installatie van 1 mm dunne elektrische vloerverwarming. Met de huidige plannen om van het aardgas af te gaan worden andere manieren van verwarmen steeds belangrijker, zowel in nieuwbouwwoningen, maar ook de renovatiemarkt zal een omschakeling moeten maken. Elektrisch verwarmen biedt uitkomst. Wilt u vanuit uw beroep en passie ook actieve bijdrage leveren aan de energietransitie dan is samenwerking met Speedheat zeker één van de opties.

Een partner in elektrische vloerverwarming

Bent u een gespecialiseerd vloerenbedrijf, sanitairbedrijf, aannemer, architect op klusbedrijf? Dan komen we graag met u in contact om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Door een samenwerking aan te gaan met Speedheat wordt de installatie van de vloerverwarming professioneel en vakkundig voor u uitgevoerd.

Technische aspecten en benodigd vermogen

Het unieke gepatenteerde zelfregulerend verwarmingselement voldoet aan de internationale IEC veiligheidsstandaarden en ISO normen voor kwaliteitscontrole, daarnaast is Speedheat CE gecertificeerd en voldoen we aan de NEN 1010 normen van het bouwbesluit. Dankzij de dubbele isolatiemantel en een volledig aardscherm is er geen sprake van elektromagnetische straling (EMR) en is het product 100% veilig.

Het benodigde vermogen aan energie hangt af van de ruimte, het gebruik, de mate van isolatie en de vloer die erboven op ligt. Door de flexibiliteit van het Speedheat verwarmingselement kan het vermogen afgestemd worden op uw situatie. Zo kan de vloerverwarming op 60 Watt per m² alsook op 200 Watt per m² geïnstalleerd worden. Door een relatief laag vermogen per meter, variërend tussen de 4 en 8 Watt, biedt Speedheat in tegenstelling tot andere merken een veel comfortabelere en egaal verspreide warmte. Het aansluitvermogen bedraagt 230 Volt AC 50-60Hz. Benieuwd naar de werkzaamheden nodig voorafgaand aan de installatie?

Liever zelf aan de slag?

Bij Speedheat wordt de installatie van de vloerverwarming professioneel en vakkundig voor u of uw klanten uitgevoerd. Wilt u liever zelf aan de slag met onze verwarmingsproducten kan dit op twee manieren. U kunt zich aanmelden als franchisenemer en zelf aan de slag gaan als warmte-adviseur na een interne opleiding. Of u kunt onze doe-het-zelf verwarmingsproducten aanschaffen via onze webshop Quickheat-Floor en aanmelden als dealer.

Quickheat-Floor Basic elektrische vloerverwarming