Specialisten in advies, levering en installatie van onze 1 mm dunne elektrische vloerverwarming

Via een exclusief netwerk van franchisenemers brachten de twee ingenieurs het innovatieve en duurzame verwarmingsconcept in Zuid-Afrika op de markt. Het verwarmingsconcept bleek een grandioos succes en meerdere landen volgden, waaronder Nederland in 1996. Nog altijd loopt Speedheat voorop in visie en productontwikkeling. Zo was Speedheat een van de pioniers die als eerste tegelverwarming, tapijtverwarming, scheepsdekverwarming, spiegelverwarming en wandpanelen op de markt bracht. In de loop van de tijd nam het belang van isoleren toe en werden ook isolatieproducten toegevoegd aan het assortiment.

Speedheat telt acht vestigingen verspreid door heel Nederland

Momenteel telt Speedheat acht vestigingen verspreid door heel Nederland. Deze vestigingen worden gerund door onze speciaal opgeleide Speedheat warmte-adviseurs, professionele vakmensen die alles weten van elektrisch verwarmen. U mag er bovendien op rekenen dat u en uw wensen bij ons voorop staan, zowel in het advies als in de levering en installatie. Wilt u meer weten over een van onze vestigingen? Klik dan hieronder.

Speedheat Breda

Speedheat Den Bosch

Speedheat Den Bosch - elektrische vloerverwarming

Speedheat Maas en Waal

Speedheat Maas en Waal warmteadviseur Dennis Noy

Speedheat Urk

Speedheat Urk, warmteadviseur Jacob Kramer

Speedheat Zeeland

Speedheat Zeist

Speedheat Zuid-Limburg

Speedheat Zwolle

 

Compleet met advies, montage en service

Speedheat onderscheidt zich in de markt niet alleen door ons unieke product, maar ook door het bieden van een totaaloplossing: onze warmte-adviseurs verzorgen het gehele traject van advies tot installatie en nazorg. Dat biedt niet alleen meer professionaliteit en zekerheid: als echte specialisten werken wij eenvoudig sneller en efficiënter. Wij doen niet anders! Inclusief de uren voor de installatie zijn onze kosten (altijd inclusief uren!) in veel gevallen dan ook lager dan bij doe-het-zelf-merken.

10 jaar garantie op systeem!

Omdat Speedheat enkel wordt geïnstalleerd door onze eigen, speciaal daarvoor opgeleide warmte-adviseurs, staan wij garant voor een maximaal gebruikersrendement, de kwaliteit van het systeem en de montage daarvan. In principe gaat Speedheat elektrische verwarming een huizenlevenlang mee en dat onderstrepen wij vanuit de fabriek met 10 jaar garantie op het systeem.

Ook op onze thermostaten geldt een fabrieksgarantie (afhankelijk van het type is dit 2 of 3 jaar).

Energiebesparing en efficiëntie van haar systemen is bij de ontwikkeling van de Speedheat systemen altijd het uitgangspunt geweest. Dat is wat mij aansprak en aanspreekt! Want alhoewel dat bij onze start in 1996 in Nederland nog niet zo speelde zag ik toen al dat dat in de toekomst zou veranderen… die toekomst is nu! Zo werken we mee aan een wereld zonder verwarming met fossiele brandstoffen.

Al onze systemen zijn ontwikkeld om met zo min mogelijk groene energie toch comfortabel en efficiënt te verwarmen, bij voorkeur i.c.m. isolatie. Dit laatste is een belangrijke factor want op welke manier ook verwarmd wordt; hoe minder warmteverlies, hoe minder energie er nodig is. Zo werk ik graag mee aan een duurzame wereld met minimaal energieverbruik en zonder verwarming met fossiele brandstoffen, een wereld met een veilige toekomst voor onze kinderen.”

Jeanine Prang, directeur Speedheat Nederland B.V.