Speedheat, de warmte van morgen

Speedheat elektrische vloerverwarming is een verwarmingssysteem wat onder uw vloer, net bovenop de ondervloer wordt geplaats en wat elektriciteit voor 100% rechtstreeks omzet in warmte. Omdat er weinig warmte verloren gaat in het transport en er snel geschakeld wordt, warmt het systeem in vergelijking met traditionele verwarming razendsnel op. Vandaar ook de naam Speedheat, snelle warmte. Met slimme thermostaten en een goed ingestelde programma’s verwarmt u per ruimte, daar, waar en wanneer u wilt. Op deze manier hoeft de verwarming niet de hele dag aan en schakelt deze enkel in wanneer nodig is. Op deze manier verbruikt u geen onnodige elektriciteit om een ruimte te verwarmen waar u misschien de helft van de dag niet bent.

Uw huis duurzaam verwarmen met maximaal comfort

Al sinds 1996 heeft Speedheat vele woningen, bedrijfspanden, schepen en andere bijzondere projecten mogen verwarmen met ons unieke verwarmingssysteem. De 1 mm dunne elektrische vloerverwarming heeft zijn kwaliteit door de jaren heen meerdere malen bewezen en wordt nog altijd volop toegepast. Waar voorheen vooral werd gedacht aan comfortwarmte of bijverwarming in een badkamer is Speedheat ook geschikt als volwaardige verwarming voor het gehele huis. Speedheat elektrische infraroodwarmte is al beschikbaar vanaf 1m², zelfs het kleinste kamertje in huis, wordt door onze warmte-adviseurs met plezier verwarmd. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn in uw situatie? Vraag dan een offerte aan of neem rechtstreeks contact op met één van onze vestigingen via tel. 0900-4015001.

Verduurzamen met Speedheat elektrische vloerverwarming

Wilt u uw huis verduurzamen en af van uw gasaansluiting? Met Speedheat elektrische vloerverwarming is het mogelijk om uw gehele huis duurzaam te verwarmen zonder gasaansluiting. Elektriciteit wordt rechtstreeks omgezet in warmte waardoor uw gasaansluiting overbodig word. Ook heeft u de optie om stapsgewijs of kamer voor kamer over te gaan op elektrische vloerverwarming. Velen gingen u al voor. Meer weten over verduurzamen met Speedheat?

visualisatie huis met Speedheat elektrische verwarming

All-electric verwarmen?

Kiest u ervoor om all-electric te verwarmen met Speedheat elektrische vloerverwarming en afscheid te nemen van de gebruikelijke gasaansluiting? Met Speedheat kunt u uw volledige woning elektrische verwarmen. Elektrische vloerverwarming kan niet op zichzelf uw volledige CV-ketel vervangen, voor uw warm water uit de kraan heeft u bij all-electric een elektrische boiler nodig. Tesamen met groene energie is Speedheat één van de meest duurzame opties.

Stapsgewijs over op elektrische vloerverwarming?

Speedheat elektrische vloerverwarming kan in één keer geplaatst worden door het gehele huis, maar ook stapsgewijs. Bijvoorbeeld eerst de badkamer, begane grond of keuken en op een later moment kunnen er andere ruimtes volgen. Op deze manier kunt u de investering en werkzaamheden in uw huis spreiden. Regelmatig hebben wij terugkerende klanten die voor deze optie kiezen.

Elektrische vloerverwarming op de lange termijn?

Speedheat elektrische vloerverwarming is een systeem wat in principe een huizenleven lang meegaat en amper onderhoud vergt. Bij sommige klanten ligt onze vloerverwarming al meer dan twintig jaar en is de thermostaat een aantal keer vervangen. Benieuwd wat de kosten op lange termijn zijn? Lees hier meer.

Verbouwen met Speedheat elektrische vloerverwarming

Gaat u uw vloer vernieuwen, uw badkamer of keuken renoveren of komt er een aanbouw? Ook voor renovatie is Speedheat elektrische vloerverwarming uitermate geschikt. Bij renovatie komt u voor de keuze om Speedheat als hoofdverwarming of als bijverwarming toe te passen. Op en onder elke vloer en als hoofdverwarming of als bijverwarming voor net dat extra beetje comfort.

Speedheat als hoofdverwarming?

Elektrische vloerverwarming als hoofdverwarming houdt in dat u geen radiatoren of andere verwarming meer heeft in de ruimte of in uw huis. Meer weten over de mogelijkheden in uw situatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Speedheat als bijverwarming?

Wilt u graag extra comfort, geen koude tocht meer of comfortabel warme tegels? Met bijverwarming kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om enkel de zithoek te verwarmen. Op deze manier verwarmt u lokaal waar u extra warmte wenst.

De levertijd van Speedheat?

Normaliter zijn er geen levertijden op onze elektrische vloerverwarming, wel zijn we afhankelijk van de planning van de vestiging. Wilt u zeker zijn of de installatie van Speedheat binnen uw tijdsplanning mogelijk is, neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde vestiging.

Bouwen met Speedheat elektrische vloerverwarming

Staat u voor de aanvang van een nieuwbouwproject en wilt u weten wat de mogelijkheden om uw huis all-electric te verwarmen? Nieuwbouw moet voldoen aan strenge eisen wat betreft isolatie en duurzaamheid, de woning heeft weinig warmteverlies en om die reden kunt u met onze lagere vermogens uw huis comfortabel en efficiënt verwarmen.

Voldoet Speedheat aan de regels voor nieuwbouw?

Speedheat elektrische vloerverwarming is geschikt voor nieuwbouwprojecten. In het verleden heeft Speedheat een gelijkwaardigheidsverklaring ontvangen en voldoet onze elektrische vloerverwarming aan de zogenaamde BENG-norm (Bijna-Energie-Neutraal-Gebouw).

Wat houdt laag vermogen in?

Laag vermogen verwarming houdt in dat in tegenstelling tot renovatieprojecten er specifiek bij goed geïsoleerde nieuwbouw minder warmte vraag is en er minder warmte nodig is. Met een minimale belegging warmt uw woning toch snel op tot een comfortabele temperatuur. Meer weten over laag vermogen?

Past elektrische vloerverwarming in een smart home?

In een smart home kunt bijvoorbeeld uw verlichting en apparaten bedienen via uw telefoon. Dit is ook mogelijk met uw verwarming. Kiest u ervoor om onze elektrische vloerverwarming te combineren met onze slimme digitale klokthermostaten met wifi kunt u uw vloerverwarming overal ter wereld instellen en bedienen.

visualisatie huis met Speedheat elektrische verwarming

Elektrische vloerverwarming op en onder elke vloer door het hele huis

Veel mensen weten wel dat elektrische vloerverwarming ideaal is voor renovatie, omdat het in tegenstelling tot watervloerverwarming, op bijna elke ondervloer kan worden aangebracht. Wat sommige mensen niet weten, is dat Speedheat elektrische vloerverwarming ook onder bijna elke afwerkvloer kan.

Speedheat, altijd goed geadviseerd
en zorgeloos geïnstalleerd

Advies

Bij Speedheat begrijpen we dat elke ruimte uniek is, en daarom bieden wij gepersonaliseerd advies dat afgestemd is op uw specifieke behoeften.
Of u nu een renovatieproject uitvoert of een nieuwbouw woning bezit, ons team van warmte-adviseurs staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste elektrische vloerverwarming.

Montage en service

Onze professionele service omvat ook zorgvuldige montage, waarbij we streven naar een naadloze integratie van ons verwarmingssysteem in uw ruimte.
Bovendien bieden wij uitstekende service na de installatie. Bij Speedheat streven we naar uw volledige tevredenheid, zowel tijdens de montage als gedurende de gehele levensduur van uw vloerverwarmingssysteem.

10 jaar garantie op systeem!

Omdat Speedheat enkel wordt geïnstalleerd door onze eigen, speciaal daarvoor opgeleide warmteadviseurs, staan wij garant voor een maximaal gebruikersrendement, de kwaliteit van het systeem en de montage daarvan. In principe gaat Speedheat elektrische verwarming een huizenleven lang mee en dat onderstrepen wij vanuit de fabriek met 10 jaar garantie op het systeem.

Ik wil meer weten

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bekijk onze projecten

kaart-Nederland

Speedheat bij u in de buurt