Speedheat elektrische spiegelverwarming

Een condensvrije spiegel

Spiegelverwarming kan in principe in iedere ruimte worden toegepast maar komt het best tot zijn recht in de badkamer: spiegelverwarming biedt namelijk de ultieme uitkomst in het voorkomen van beslagen spiegels. Door uw badkamerspiegel te verwarmen verdwijnt de neergeslagen condens als sneeuw voor de zon en kunt u ondanks een beslagen badkamer toch in uw spiegel kijken. Uw warme spiegel beslaat daarna ook niet meer!

Compleet met advies, montage en service

Speedheat onderscheidt zich in de markt niet alleen door ons unieke product, maar ook door het bieden van een totaaloplossing: onze warmte-adviseurs verzorgen het gehele traject van advies tot installatie en nazorg. Dat biedt niet alleen meer professionaliteit en zekerheid: als echte specialisten werken wij eenvoudig sneller en efficiënter. Wij doen niet anders! Inclusief de uren voor de installatie zijn onze kosten (altijd inclusief uren!) in veel gevallen dan ook lager dan bij doe-het-zelf-merken.

10 jaar garantie op systeem!

Omdat Speedheat enkel wordt geïnstalleerd door onze eigen, speciaal daarvoor opgeleide warmte-adviseurs, staan wij garant voor een maximaal gebruikersrendement, de kwaliteit van het systeem en de montage daarvan. In principe gaat Speedheat elektrische verwarming een huizenlevenlang mee en dat onderstrepen wij vanuit de fabriek met 10 jaar garantie op het systeem.

Ook op onze thermostaten geldt een fabrieksgarantie (afhankelijk van het type is dit 2 of 3 jaar).