Vloerverwarming onder een laminaatvloer: het is mogelijk met Speedheat!

Laminaat leggen op vloerverwarming? Wij hebben een speciaal type elektrische vloerverwarming die dit perfect mogelijk maakt. Ons vloerverwarmingssysteem zorgt voor een optimale warmteoverdracht en zorgt ervoor dat uw laminaat overal aangenaam warm aanvoelt. En dat is natuurlijk heel prettig omdat laminaat zelf koel aanvoelt.

Vloerverwarming onder uw laminaat kan zowel op de begane grond alsook op de bovenverdieping, in een enkele ruimte of in het hele huis. In onze installatievideo kunt u zien hoe wij de vloerverwarming onder een laminaatvloer aanleggen.

Isoleren bij laminaat op vloerverwarming

Bij alle afwerkvloeren, dus ook bij laminaat, is het belangrijk om een goede isolatielaag aan te brengen onder de vloerverwarming. Deze isolatie zorgt voor een optimaal rendement van de vloerverwarming en dat de warmte niet verdwijnt in de ondergrond. Uw laminaat draagt warmte optimaal over, zodat de ruimte en alle voorwerpen in de ruimte comfortabel worden verwarmd zonder warmteverlies. Bij Speedheat leveren we uiteraard ook een kwalitatieve duurzame isolatie, geschikt voor laminaat op vloerverwarming. Meer weten over onze isolatie-oplossingen? Kijk dan hier.

Het unieke Speedheat element

  • Dubbel geïsoleerd verwarmingselement van ongeveer 1 mm dun
  • Zelfregulerend verwarmingselement (geen kans op oververhitting)
  • 100% veilig door geen elektromagnetische radiatie
  • Volledig aardscherm
  • 100% waterdichte coating
  • Fabricage volgens IEC veiligheidsspecificaties
  • Snelle opwarmtijd
  • Verbruikt zo'n 25 tot 35% van het vermogen zodra de vloer op temperatuur is
  • 10 jaar fabrieksgarantie

Speedheat, altijd goed geadviseerd
en zorgeloos geïnstalleerd

Advies

Bij Speedheat begrijpen we dat elke ruimte uniek is, en daarom bieden wij gepersonaliseerd advies dat afgestemd is op uw specifieke behoeften.
Of u nu een renovatieproject uitvoert of een nieuwbouw woning bezit, ons team van warmte-adviseurs staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste elektrische vloerverwarming.

Montage en service

Onze professionele service omvat ook zorgvuldige montage, waarbij we streven naar een naadloze integratie van ons verwarmingssysteem in uw ruimte.
Bovendien bieden wij uitstekende service na de installatie. Bij Speedheat streven we naar uw volledige tevredenheid, zowel tijdens de montage als gedurende de gehele levensduur van uw vloerverwarmingssysteem.

10 jaar garantie op systeem!

Omdat Speedheat enkel wordt geïnstalleerd door onze eigen, speciaal daarvoor opgeleide warmteadviseurs, staan wij garant voor een maximaal gebruikersrendement, de kwaliteit van het systeem en de montage daarvan. In principe gaat Speedheat elektrische verwarming een huizenleven lang mee en dat onderstrepen wij vanuit de fabriek met 10 jaar garantie op het systeem.

Ik wil meer weten

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bekijk onze projecten

kaart-Nederland

Speedheat bij u in de buurt