Ontdek jouw toekomst in comfort en innovatie

Over Speedheat

Welkom bij Speedheat, dé pionier op het gebied van innovatieve vloerverwarmingssystemen. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1986, hebben we ons gevestigd als marktleider op het gebied van comfortabele en energie-efficiënte elektrische vloerverwarming. Onze passie voor technologie, duurzaamheid en klanttevredenheid drijft ons voortdurend naar nieuwe hoogten.

Wat maakt Speedheat uniek?

Speedheat onderscheidt zich door zijn unieke, gepatenteerde vloerverwarmingssysteem. Ons 1 mm dunne, elektrische verwarmingselement wordt direct onder de vloerafwerking geïnstalleerd, waardoor ze snel en efficiënt warmte afgeven. Dit resulteert niet alleen in een aangenaam binnenklimaat, maar ook in een besparing op energiekosten en een verminderde ecologische voetafdruk.

Onze focus op innovatie heeft ons geleid naar een breed scala aan toepassingen, van woningen tot commerciële gebouwen en de scheepvaart. Bij Speedheat streven we ernaar om niet alleen verwarmingssystemen te leveren, maar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften en wensen van onze klanten.

Speedheat elektrische vloerverwarming onder tegels

Werken bij Speedheat

Bij Speedheat draait alles om mensen. We begrijpen dat ons succes afhankelijk is van de toewijding en expertise van ons team. Daarom streven we ernaar om een werkomgeving te creëren die niet alleen uitdagend en stimulerend is, maar ook ondersteunend en inclusief. Hier zijn enkele redenen waarom Speedheat de ideale werkplek kan zijn voor jou:

1. Innovatie in actie

Als je een passie hebt voor innovatie en technologische vooruitgang, ben je bij Speedheat aan het juiste adres. Ons team bestaat uit getalenteerde professionals die gedreven worden door een gedeelde visie op het creëren van baanbrekende oplossingen. Hier krijg je de kans om deel uit te maken van een bedrijf dat kiest voor een kwalitatief hoogwaardig product en uitstekende service.

2. Duurzaamheid en milieubewustzijn

Speedheat is trots op zijn bijdrage aan duurzaamheid. Door te focussen op energie-efficiëntie en milieubewuste praktijken, streven we ernaar om niet alleen comfort te bieden aan onze klanten, maar ook een positieve impact te hebben op onze planeet. Als je gelooft in een groenere toekomst, ben je bij Speedheat aan het juiste adres.

3. Groeikansen

Wij geloven in de groei en ontwikkeling van onze medewerkers. Bij Speedheat moedigen we initiatief aan en bieden we kansen voor professionele en persoonlijke groei. Of je nu aan het begin van je carrière staat of een doorgewinterde professional bent, er zijn mogelijkheden om je vaardigheden uit te breiden en je carrière naar nieuwe hoogten te tillen.

4. Teamspirit

Een hecht team is de kern van ons succes. Bij Speedheat heerst er een cultuur van samenwerking en ondersteuning. We geloven in het delen van ideeën, het oplossen van uitdagingen als team en het vieren van gezamenlijke successen. Hier word je niet alleen gewaardeerd als professional, maar ook als individu.

5. Klantgerichtheid

Bij Speedheat staat de klant centraal in alles wat we doen. Als onderdeel van ons team heb je de kans om direct bij te dragen aan de tevredenheid van onze klanten. Of het nu gaat om het opnemen van de telefoon of het verstrekken van advies, jouw bijdrage maakt een verschil in het leven van onze klanten.

Hoe te solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over Speedheat en wil je deel uitmaken van ons team? We zijn altijd op zoek naar getalenteerde individuen die onze passie delen en klaar zijn voor een nieuwe uitdaging.

Bekijk onze actuele vacatures op de website en ontdek de mogelijkheden om bij Speedheat aan de slag te gaan. Solliciteren is eenvoudig – stuur je cv en motivatiebrief naar sollicitaties@speedheat.nl en vermeld de functietitel waarvoor je solliciteert in het onderwerp.