Elektrische vloerverwarming onder vinyl

Vinyl leggen bovenop elektrische vloerverwarming? Een ideale combi! Bij Speedheat bieden we speciale elektrische vloerverwarming aan die perfect samengaat met vinylvloeren. Onze geavanceerde vloerverwarming zorgt voor een optimale warmteoverdracht en gelijkmatige warmteverspreiding waardoor uw vinylvloer en ruimte overal aangenaam warm aanvoelt.

In vergelijking met traag werkende watervloerverwarming warmt Speedheat elektrische verwarming maar liefst 15 keer sneller op. En het is geschikt voor vrijwel elk type afwerkvloer, inclusief vinyl. Onze vloerverwarmingssystemen kunnen niet alleen op en onder vrijwel iedere vloer, maar ook in iedere ruimte, van een enkele kamer tot het gehele huis.

Speedheat elektrische vloerverwarming onder vinyl

Het belang van isolatie bij vinyl op vloerverwarming

Voor alle afwerkvloeren, dus ook bij vinyl, is het cruciaal om een goede isolatielaag onder de vloerverwarming aan te brengen. Deze isolatie zorgt voor een optimaal rendement en voorkomt dat de warmte in de ondergrond verdwijnt. Uw vinylvloer draagt warmte optimaal over, waardoor de ruimte en alles erin comfortabel worden verwarmd zonder energieverlies. Bij Speedheat leveren we hoogwaardige, duurzame isolatie speciaal geschikt voor vinyl op vloerverwarming. Voor meer informatie over onze isolatieproducten klikt u hier.

Het unieke Speedheat element

  • Dubbel geïsoleerd verwarmingselement van ongeveer 1 mm dun
  • Zelfregulerend verwarmingselement (geen kans op oververhitting)
  • 100% veilig door geen elektromagnetische radiatie
  • Volledig aardscherm
  • 100% waterdichte coating
  • Fabricage volgens IEC veiligheidsspecificaties
  • Snelle opwarmtijd
  • Verbruikt zo'n 25 tot 35% van het vermogen zodra de vloer op temperatuur is
  • 10 jaar fabrieksgarantie

Speedheat, altijd goed geadviseerd
en zorgeloos geïnstalleerd

Advies

Bij Speedheat begrijpen we dat elke ruimte uniek is, en daarom bieden wij gepersonaliseerd advies dat afgestemd is op uw specifieke behoeften.
Of u nu een renovatieproject uitvoert of een nieuwbouw woning bezit, ons team van warmte-adviseurs staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste elektrische vloerverwarming.

Montage en service

Onze professionele service omvat ook zorgvuldige montage, waarbij we streven naar een naadloze integratie van ons verwarmingssysteem in uw ruimte.
Bovendien bieden wij uitstekende service na de installatie. Bij Speedheat streven we naar uw volledige tevredenheid, zowel tijdens de montage als gedurende de gehele levensduur van uw vloerverwarmingssysteem.

10 jaar garantie op systeem!

Omdat Speedheat enkel wordt geïnstalleerd door onze eigen, speciaal daarvoor opgeleide warmteadviseurs, staan wij garant voor een maximaal gebruikersrendement, de kwaliteit van het systeem en de montage daarvan. In principe gaat Speedheat elektrische verwarming een huizenleven lang mee en dat onderstrepen wij vanuit de fabriek met 10 jaar garantie op het systeem.

Ik wil meer weten

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bekijk onze projecten

kaart-Nederland

Speedheat bij u in de buurt