Speedheat Zeeland

 Telefoon: 0115-729960

 E-mail: zeeland@speedheat.nl

Rutger de Rijcke Speedheat Zeeland

“Speedheat is een prachtig systeem voor een gasloze toekomst.”

Rutger de Rijcke, eigenaar Speedheat Zeeland

De alles-in-één service van uw Speedheat vestiging

Altijd comfortabel warm, razendsnel op temperatuur en toch besparen op energie? Het kan met Speedheat elektrische infrarood (vloer)verwarming. Samen met de slimme Speedheat klokthermostaten kunt u de temperatuur regelen in elk vertrek. Op deze manier geniet u overal van een aangename en gezonde leefomgeving die zich aanpast aan uw leefritme. Speedheat verwarmt snel en efficiënt, daar en waar u wilt!

Contactgegevens Speedheat Zeeland

Adresgegevens:
Transportstraat 10-10
4538 AT TERNEUZEN

Bereikbaar via telefoon op: 0115 72 99 60

E-mail adres: zeeland@speedheat.nl

KVK-nummer: 85553220

Specialisaties

“Speedheat elektrische vloerverwarming is het 1 mm dunne infraroodsysteem dat een heel huis 1 mm duurzaam verwarmt. Het is geschikt voor zowel renovatie en nieuwbouw en als hoofd- en bijverwarming. Het warmt 15x sneller op dan watervloerverwarming en is ideaal in combinatie met zonnepanelen.” – Rutger de Rijcke, Speedheat Zeeland.

Onder elke vloer

Scheepvaartverwarming

In de badkamer

Onder houten vloer

Speedheat Zeeland aan het woord:

Rutger: “Met de komst van zonnepanelen en windparken in Nederland, wordt het ook steeds interessanter om huizen te verwarmen met elektrische verwarming. Zeker met alle ontwikkelingen op gebied van duurzame energie, en omdat de overheid verwarmen met gas steeds meer wil uitbannen.”

Elektrische vloerverwarming van Speedheat Zeeland

In de regio Zeeland is Rutger de Rijcke het gezicht van Speedheat. Rutger heeft zich gespecialiseerd in elektrische infrarood vloerverwarming. Geen project is hem te klein of te groot! Hij helpt u graag bij het verwarmen van uw woning, appartement, recreatiewoning of  bouwproject. Kiest u voor Speedheat dan wordt u in alles bijgestaan, van advies tot installatie en nazorg. U kunt rekenen op de alles-in-1 service van van Speedheat Zeeland!

Projecten

Speedheat elektrische vloerverwarming Zorgaanbouw

Prefab aanbouw omgetoverd tot zorgwoning

Dankzij Speedheat Zeeland worden meerdere zorgwoningen verwarmd met elektrische vloerverwarming en slimme klokthermostaten. Hierdoor hebben de bewoners geen omkijken meer naar de verwarming.
Speedheat elektrische vloerverwarming Oude Rabobankgebouw Goes

Appartementencomplex in oud Rabobank gebouw Goes

Speedheat Zeeland installeerde in meerdere appartementen 80 m2 elektrische vloerverwarming. In 2014 is het eerste appartement opgeleverd met elektrische vloerwarming, in 2016 is vanwege grote tevredenheid ook de tweede verdieping verwarmd met Speedheat.
Speedheat elektrische vloerverwarming in oude boerderijwoning Schoondijke

Oude boerderijwoning Schoondijke

In 2017 realiseerde Speedheat Zeeland dit project waarbij de boerderijwoning wordt verwarmd met elektrische vloerverwarming als hoofdverwarming.
Speedheat elektrische vloerverwarming - Kapper Wilhelminadorp

Kapsalon en woonhuis Wilhelminadorp

Speedheat Zeeland heeft met volle tevredenheid elektrische vloerverwarming geïnstalleerd in de gerenommeerde kapsalon @Bianca in Wilhelminadorp. De initiële ervaring met het warmtesysteem bleek zo bevredigend dat eigenaresse Bianca na twee jaar besloot haar woning ook te voorzien van het innovatieve Speedheat verwarmingssysteem.
Speedheat elektrische vloerverwarming - Schip Amels

Jachtbouwbedrijf Amels

Speedheat heeft al jaren vaste voet aan boord in het segment luxe jachten. Onze elektrische verwarming komt dan ook tegemoet aan de hoogste eisen op gebied van comfort en kwaliteit. Toch blijft het een mooi compliment dat wij, na al vele jachten te hebben mogen verwarmen, ook vloerverwarming mochten aanleggen bij luxe jachtbouwbedrijf Amels zelf.
Speedheat elektrische vloerverwraming - Peter Wessel Goes

Energieneutrale woning Goes

De energie-neutrale woning die Wilma Brouwer en Peter Wessel lieten bouwen, werd van boven tot onder super geïsoleerd: het dak, de wanden, de vloeren, en overal kwam triple glas. Daarnaast kozen ze niet voor een warmtepomp, maar voor Speedheat elektrische vloerverwarming door de hele woning. Vanwege het comfort én het feit dat het systeem energie direct van de bron omzet in warmte.
Speedheat elektrische vloerverwarming familie Barbé

Verwarmd marmoleum bij familie Barbé

Dat je ook een vloer van marmoleum elektrisch kunt verwarmen, ontdekte de familie Barbé uit Yerseke. Zij lieten een half jaar geleden verwarming aanleggen. Ze stonden naar eigen zeggen versteld van de manier waarop dit door Speedheat werd uitgevoerd. “Gewoon perfect. Professioneel, netjes afgewerkt, alle afspraken werden nagekomen. En het is natuurlijk een top product."
Speedheat elektrische vloerverwarming - Henk Tazelaar Appelaere

Appelaere, duurzaam en lage energiekosten

Henk Tazelaar, oprichter van familiebedrijf De Appelaere, bekend om duurzaam geproduceerde fruitsappen, koos bewust voor Speedheat toen hij besloot elektrische vloerverwarming leggen: “Bij familiebedrijf De Appelaere dragen wij duurzaamheid heel hoog in het vaandel.” Maar ook de energierekening woog mee in de keus voor Speedheat elektrische vloerverwarming.
Speedheat Zeeland elektrische verwarming luxe jachten

Luxe jachten

Tien badkamers per jacht is geen uitzondering. In al die badkamers en toiletten installeert Speedheat elektrische vloerverwarming en spiegelverwarming. Op een jacht moet alles perfect en goed afgewerkt zijn. Daar staat tegenover dat met de bouw van een jacht gemiddeld een kleine tweehonderd man bezig is, en dat gedurende 9 maanden.
Speedheat elektrische vloervewarming - Engelse Kerk Middelburg

Energie neutrale kerk in Middelburg

Ook kerken ontdekken meer en meer de mogelijkheden en voordelen van Speedheat elektrische vloerverwarming. Zo mocht Speedheat Zeeland recent de Engelse kerk in Middelburg voorzien van elektrische vloerwarming en vloerisolatie. De kerk zocht bij de renovatie een energiezuinig en flexibel verwarmingssysteem, om de kerk enkele uren per week lokaal te verwarmen. Speedheat heeft 70 m² aan natuursteen uitgebroken, vloerisolatie en verwarming geïnstalleerd en de betonvloer met egaline voorbereid voor nieuw tegelwerk. Met zonnepanelen op het dak (voor kerk én vloerverwarming) is de kerk nu energieneutraal.
Speedheat elektrische vloervewarming - Bellamyhof Terneuzen

Appartementencomplex Bellamyhof in Terneuzen

Speedheat heeft elektrische vloerverwarming geïnstalleerd in het schitterende nieuwe appartementencomplex Bellamyhof in Terneuzen. Dit moderne gebouw herbergt in totaal 34 appartementen, elk uitgerust met efficiënte elektrische vloerverwarmingssystemen. Speedheat heeft ervoor gezorgd dat de installatie vakkundig is uitgevoerd, met aandacht voor energie-efficiëntie en gebruiksgemak.
Speedheat elektrische vloervewarming - Goede Herderkerk

Goede Herderkerk in Terneuzen

De Goede Herderkerk in Terneuzen gaat over naar duurzaam! In de Goede Herderkerk in Terneuzen heeft Speedheat zonder hakken en breken alle vertrekken voorzien van elektrische verwarming met een totale opbouw van slechts 12 mm (kurkisolatie, vloerverwarming én egaline). De eindvloeren werden gerealiseerd door TMC Project.
Speedheat elektrische vloervewarming - Axelsestraat Terneuzen

7 Luxe appartementen Axelsestraat in Terneuzen

Speedheat heeft elektrische vloerverwarming geïnstalleerd in zeven luxe appartementen aan de Axelsestraat in Terneuzen. Deze exclusieve appartementen zijn nu voorzien van geavanceerde verwarmingstechnologie die niet alleen comfort, maar ook stijlvolle elegantie toevoegt aan de leefruimtes. De keuze voor Speedheat elektrische vloerverwarming in deze appartementen benadrukt het streven naar moderne luxe en het bieden van een hoogwaardig wooncomfort.