Al meer dan 30 jaar vakkundige installaties in de scheepvaart wereldwijd

Door de jaren heen is Speedheat uitgegroeid tot een waar begrip in de scheepvaart. Al meer dan 30 jaar biedt Speedheat advies, levering en installatie van elektrische verwarmingssystemen passend voor ieder schip. Van binnenvaartschepen tot cruiseschepen en van jachten tot boorplatformen: Speedheat elektrische vloerverwarming is dé verwarming voor aan boord!

Buitendekverwarming

Een sneeuw- en ijsvrij dek met buitendekverwarming Deck D-icing
Gladheid op het buitendek is een risico dat u voor wilt zijn. Met buitendekverwarming van Speedheat zorgt u eenvoudig voor een sneeuw- en ijsvrij scheepsdek. Dankzij het dunne verwarmingselement worden de kritieke plaatsen op het buitendek haast onmerkbaar verwarmd. In combinatie met een speciale antislip polyurethaan coating verandert elk glad dek in een veilig dek. Buitendekverwarming heeft een opbouwhoogte van slechts 2 mm en is daarom op vrijwel alle scheepsdekken toe te passen.

Een veilige looproute aan dek dankzij Deck D-icing
Dankzij de minimale opbouw is er een geleidelijke overgang en wordt uitglijden, struikelen en vallen voorkomen. De buitendekverwarming Deck D-icing wordt toegepast op scheepsdekken en in het bijzonder op de looproutes. Zo wordt het scheepsdek een stuk veiliger om te manoeuvreren bij koud en winters weer. Deck D-icing is in het verleden al aangebracht bij overheidsschepen, boorplatformen, veerboten en ijsbrekers. Buitendekverwarming Deck D-icing is dé verwarming voor de scheepvaart voor op het buitendek!

De warmte oplossingen van Speedheat voor aan boord
Naast buitendekverwarming levert en installeert Speedheat ook elektrische vloerverwarming voor aan boord, raamprofielverwarming en spiegelverwarming. Kortom, Speedheat heeft diverse warmte oplossingen voor in de scheepvaart. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde Speedheat vestiging.

Speedheat Breda - Scheepvaart

Speedheat scheepvaartverwarming

Speedheat scheepvaartverwarming: dé verwarming voor aan boord

Sta op Speedheat voor aan boord

Speedheat heeft diverse warmte-oplossingen voor in de scheepvaart. Speedheat levert en installeert om te beginnen buitendekverwarming en elektrische vloerverwarming voor in de accommodaties, woonvertrekken en stuurhutten. Maar Speedheat levert ook maatwerk oplossingen zoals raamprofielverwarming en spiegelverwarming om het leefklimaat aan boord net wat aangenamer te maken. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde Speedheat vestiging.

Speedheat, al jaren een vertrouwde naam aan boord

Al ruim 25 jaar

Al ruime tijd een vertrouwd en bewezen product aan boord van binnenvaartschepen, booreilanden, jachten en cruise schepen.

100% veilig

Alle Speedheat verwarmingselementen voldoen aan strenge veiligheidsnormen die de scheepvaart stelt.

Garantie

In de scheepvaartsector geldt een fabrieksgarantie op verwarmingselement en thermostaten van 1 jaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bekijk onze projecten

kaart-Nederland

Speedheat bij u in de buurt