Onzekere gasprijzen? Speedheat!

Op dit moment zijn de energieprijzen voor 2024 weer volop in het nieuws: Zullen de gasprijzen stijgen, en zo ja, hoeveel?. Steeds meer mensen willen nu verduurzamen, om niet meer zo afhankelijk te zijn van wisselende energieprijzen. En dat kan prima volgens Marcel van Brussel, eigenaar van Speedheat Zwolle. Marcel: “Speedheat elektrische vloerverwarming is zelfs een heel goed alternatief voor de warmtepomp!”

Marcel van Brussel: “Al voordat de gasprijzen zo hoog waren, heeft Speedheat drie situaties laten doorrekenen door onafhankelijk adviesbureau Bouwvisie Raadgevende Ingenieurs B.V. te Ulft. Voor dezelfde woning werd gekeken wat de kosten zouden zijn als je bij vervanging zou kiezen voor nog een keer een HR-ketel, voor een warmtepomp of voor Speedheat. Zij kwamen tot de conclusie dat toen al de kosten lager zouden uitvallen voor Speedheat dan voor een warmtepomp. Ook de HR-ketel was iets duurder, maar bleef relatief voordelig door de – op dat moment – lage gasprijs. Dat voordeel valt nu dus weg.”

 

Marcel: “Wie slim is, treft nu zijn eigen maatregelen. Met zonnepanelen en elektrische infrarood vloerverwarming van Speedheat bijvoorbeeld!”

Woon je in de regio Zwolle en wil je meer weten over elektrische vloerverwarming? Neem dan contact op met Marcel van Brussel, eigenaar Speedheat Zwolle. Telefoon: +31(0)38-8521857 of mail naar zwolle@speedheat.nl

Deel dit bericht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *