Telefoon: 038-8521857

 E-mail: zwolle@speedheat.nl

Marcel van Brussel Speedheat Zwolle

“Speedheat is een heel goed alternatief voor de warmtepomp.”

Marcel van Brussel, eigenaar Speedheat Zwolle

De alles-in-één service van uw Speedheat vestiging

Altijd comfortabel warm, razendsnel op temperatuur en toch besparen op energie? Het kan met Speedheat elektrische infrarood (vloer)verwarming. Samen met de slimme Speedheat klokthermostaten kunt u de temperatuur regelen in elk vertrek. Op deze manier geniet u overal van een aangename en gezonde leefomgeving die zich aanpast aan uw leefritme. Speedheat verwarmt snel en efficiënt, daar en waar u wilt!

Contactgegevens Speedheat Zwolle

Adresgegevens:
Snelliuslaan 17
8024 XD ZWOLLE

Bereikbaar via telefoon op: 038 85 21 857

E-mail adres: zwolle@speedheat.nl

KVK-nummer: 82297274

“Voor mij komen veel mooie dingen bij elkaar in de Speedheat vestiging die ik in 2021 startte in Zwolle: mijn technische opleiding en achtergrond, mijn studie bedrijfskunde en mijn interesse in (duurzaam) verbouwen. Ik ben al zowat heel mijn leven bezig met duurzaamheid, en toen ik kennismaakte met Speedheat, zag ik direct de potentie van het product. Toch was en blijf ik ook kritisch: Dan ben ik net een pitbull. Ik wil precies weten hoe het werkt, anders kan ik de klant ook niet goed adviseren.” – Marcel van Brussel, eigenaar Speedheat Zwolle.

Specialisaties

Keuken verwarming

Scheepvaart verwarming

Speedheat onder PVC

Badkamer

Speedheat Zwolle aan het woord:

Marcel: “Het mooie aan dit werk is juist dat je mensen blij kunt maken. Ik geniet van het persoonlijke contact, dat mensen het waarderen dat je langskomt. Na een klus zorg ik ook altijd dat ik het spic en span achterlaat. De trap, de stoep: er blijft geen spoortje egaline achter.”

Elektrische vloerverwarming van Speedheat Zwolle

In de regio Zwolle is Marcel van Brussel het gezicht van Speedheat. Marcel heeft zich gespecialiseerd in elektrische infrarood vloerverwarming. Geen project is hem te klein of te groot! Hij helpt u graag bij het verwarmen van uw woning, appartement, recreatiewoning of  bouwproject. Kiest u voor Speedheat dan wordt u in alles bijgestaan, van advies tot installatie en nazorg. U kunt rekenen op de alles-in-1 service van van Speedheat Zwolle!

Projecten

Speedheat Zwolle elektrische scheepvaartverwarming Leonora

Stuurhutverwarming op tankschip De Leonie

De Leonie is een tankschip van 110 meter die in de haven van Keulen ligt waarbij de stuurhut nieuwe vloerverwarming nodig had. Die klus heeft Speedheat Zwolle in één dag geklaard.
Speedheat Zwolle elektrische vloerverwarming Barneveld 3

Zorgwoning Barneveld

Speedheat Zwolle mocht in augustus 2021 deze nieuwbouw zorgwoning van 80 m² in Barneveld voorzien van elektrische infrarood vloerverwarming als hoofdverwarming. Zorgwoningen worden steeds populairder. Mensen willen langer thuis blijven wonen, en dat stelt nieuwe eisen aan de woningen. Het comfort in de woning is van nóg groter belang voor mensen die hulpbehoevend zijn en/of (verwachten op termijn) zorg nodig (te) hebben.
Speedheat Zwolle - Elektrische vloerverwarming - verwarming op isolatie

Verwarming op isolatie in Emmeloord

In deze jaren-80-woning in Emmeloord verzorgde Speedheat Zwolle een totaaloplossing van elektrische vloerverwarming op vloerisolatie. In eerste instantie wilden de bewoners watervloerverwarming, maar dat ging niet door leidingen en bedrading in de vloer. Zo kwamen ze terecht bij het 1 mm dunne Speedheat systeem, dat bovenop de vloer aangelegd kan worden. In totaal werd 37 m² aan vloerverwarming geïnstalleerd in de woonkamer en de keuken. Speedheat Zwolle keek eerst naar de isolatie.
Speedheat Zwolle elektrische vloerverwarming Monumentaal pand4

Monumentaal woonhuis

Speedheat Zwolle heeft elektrische vloerverwarming geïnstalleerd in een monumentaal pand uit 1914.