TMC woonwinkels loyale partner

TMC Woonwinkels en Speedheat Zeeland hebben al vele jaren een succesvolle samenwerking opgebouwd, waarbij ze betrokken zijn geweest bij tal van projecten. Jaap Witte, het gezicht van het familiebedrijf TMC met vier woonwinkels in Zeeland en West-Brabant, naast een zakelijke projectafdeling, benadrukt de langdurige verbintenis: “Onze relatie met Ronny Prang, de voormalige eigenaar van Speedheat Zeeland, gaat terug tot onze allereerste Zeeuwse Woonmarkt bij TMC Goes. Speedheat Zeeland was in 2013 een van de pioniers die deelnamen aan dit evenement.” De geschiedenis tussen beide bedrijven heeft zich sindsdien verder ontwikkeld, resulterend in een solide partnerschap op diverse niveaus en bij uiteenlopende projecten.

In de tussenliggende jaren is er een bijna vanzelfsprekende en loyale samenwerking gegroeid tussen beide van oorsprong Zeeuwse bedrijven. “De elektrische vloerverwarming van Speedheat sluit als product heel goed aan bij het assortiment van de TMC Wonen. Wij zorgen voor een mooie vloer, Speedheat zorgt voor het warmtecomfort.”

Betrouwbaar

Hij beschouwt Speedheat Zeeland als een uiterst betrouwbare partner in samenwerking: “Wanneer onze vloerenlegger bij een klant arriveert om de vloer te plaatsen, heeft Speedheat Zeeland al het voortouw genomen. Zij leveren een vakkundig voorbereide vloer af, waardoor wij geen enkele voorbewerking meer hoeven te verrichten. Deze gestroomlijnde aanpak waarborgt niet alleen efficiëntie maar ook een hoogwaardige kwaliteit in het eindresultaat. Het is een geruststellende gedachte om te kunnen vertrouwen op de professionele diensten van Speedheat Zeeland, die ons werkproces aanzienlijk vereenvoudigen en optimaliseren.”

Speedheat Zeeland levert een goed product en goede service. Dat is voor ons belangrijk. Waarom zou je iets veranderen wat goed is?”

Deel dit bericht!