Speedheat elektrische vloerverwarming familie Barbé

Verwarmd marmoleum bij familie Barbé

Dat je ook een vloer van marmoleum elektrisch kunt verwarmen, ontdekte de familie Barbé uit Yerseke. Zij lieten een half jaar geleden verwarming aanleggen. Ze stonden naar eigen zeggen versteld van de manier waarop dit door Speedheat werd uitgevoerd. “Gewoon perfect. Professioneel, netjes afgewerkt, alle afspraken werden nagekomen. En het is natuurlijk een top product."

    • Speedheat Zeeland, Woningen

Dat je ook een vloer van marmoleum elektrisch kunt verwarmen, ontdekte de familie Barbé uit Yerseke. Zij lieten een half jaar geleden verwarming aanleggen. Ze stonden naar eigen zeggen versteld van de manier waarop dit door Speedheat werd uitgevoerd. “Gewoon perfect. Professioneel, netjes afgewerkt, alle afspraken werden nagekomen. En het is natuurlijk een top product.”

Over de oude grindvloer in de woning van de familie Barbé werd nieuw marmoleum gelegd. Ze dachten dat dit niet samenging met vloerverwarming, totdat ze in contact kwamen met Speedheat Zeeland. “Ronny Prang overtuigde ons snel van het tegendeel.” Het kon bovendien zonder hakken of breken. “De elektrische verwarming werd bovenop de oude grindvloer geïnstalleerd. Nu genieten we van verwarmd marmoleum!”