Een overdekte pompwagen voor egaliseren

Speedheat Zeeland, bekend om zijn innovatieve elektrische vloerverwarmingssystemen, heeft een opmerkelijke investering gedaan in hun bedrijfsmiddelen. Het bedrijf heeft zijn wagenpark een update gegeven met betere bedrijfsauto’s, evenals een geavanceerde pompwagen voor het efficiënt aanbrengen van egaline.

De introductie van de nieuwe bedrijfsauto’s markeert een belangrijke stap voorwaarts in de operaties van Speedheat Zeeland. Het wagenpark is zorgvuldig geselecteerd om niet alleen de mobiliteit van het team te optimaliseren, maar ook om duurzaamheid en milieuvriendelijkheid te bevorderen. De voertuigen zijn uitgerust met moderne technologieën  en voldoen aan de normen op het gebied van milieuprestaties.

Daarnaast heeft Speedheat Zeeland geïnvesteerd in een state-of-the-art pompwagen voor het nauwkeurig aanbrengen van egaline bij de installatie van vloerverwarmingssystemen. Deze innovatieve pompwagen biedt niet alleen een precisieapplicatie van egaline, maar bevat ook speciale functies om de egaline en de monteurs droog te houden tijdens het proces. Dit draagt bij aan de efficiëntie en kwaliteit van de installatiewerkzaamheden.

Rutger de Rijcke, eigenaar en directeur van Speedheat Zeeland, benadrukt het belang van deze investeringen: “Ons vernieuwde wagenpark stelt ons in staat om nog sneller en duurzamer te opereren, terwijl de geavanceerde pompwagen een verbetering is van onze installatieprocessen. Dit komt uiteindelijk ten goede aan onze klanten, doordat we hoogwaardige dienstverlening kunnen blijven bieden.”

Met deze investeringen bevestigt Speedheat Zeeland zijn toewijding aan voortdurende verbetering en innovatie. Het bedrijf blijft streven naar excellentie in zijn dienstverlening en het leveren van kwalitatieve oplossingen op het gebied van elektrische vloerverwarming.

Deel dit bericht!