Experts erkennen Speedheat als innovatie voor woning- en gebouwrenovaties

TKI Urban Energy stimuleert de ontwikkeling van innovaties voor een duurzaam, betrouwbaar en betaalbaar energiesysteem in de gebouwde omgeving. Onder de vlag van de Topsector Energie werkt TKI Urban Energy aan het vormen van kansrijke samenwerkingsverbanden tussen Nederlandse bedrijven, kennisinstellingen en andere partijen.

In de door haar ontwikkelde matchingtool Uptempo.nu worden vraag en aanbod van duurzame energie-innovaties dichter bij elkaar gebracht om de energietransitie in de gebouwde omgeving te versnellen.

Ook Speedheat is met haar laagvermogen vloerverwarming (slechts 6 tot 8 Watt per meter, i.p.v. ±16 bij andere vloerverwarmingssystemen) opgenomen in deze tool101 innovatieve oplossingen om woningen te verduurzamen, categorie Warmteafgifte/ventilatie. Onze innovatie biedt woningcorporaties en woningeigenaren de kans om méér te bereiken met dezelfde middelen. Het goede voor u aan Speedheat laagvermogen vloerverwarming is dat het beter is voor uw woonvloer, het verlaagt de aansluitwaarde van uw meterkast en geeft meer comfort (gelijkmatigere opwarming).

Spreekt het u aan, neem dan contact op met onze verkoop-installatieadviseur in uw regio.

Deel dit bericht!