Speedheat Zeeland hoofdsponsor

Speedheat Zeeland heeft met trots de rol van hoofdsponsor vervuld tijdens het adrenaline-gevulde evenement, STRANDCROSS VLISSINGEN, dat plaatsvond op 22 oktober 2023. Als vooraanstaand bedrijf in elektrische vloerverwarming, heeft Speedheat Zeeland zijn lokale betrokkenheid getoond door dit geweldige sportieve spektakel te ondersteunen.

Het strand van Vlissingen werd op 22 oktober omgetoverd tot een speelveld voor off-road motorraces, waarbij ervaren en enthousiaste coureurs streden om de overwinning. Speedheat Zeeland, met zijn wortels stevig verankerd in de Zeeuwse gemeenschap, vond het passend om als hoofdsponsor bij te dragen aan dit opwindende evenement dat zowel de lokale bevolking als bezoekers samenbracht.

Rutger de Rijcke, eigenaar van Speedheat Zeeland, benadrukte het belang van lokale betrokkenheid en gemeenschapssteun: “We zijn verheugd om deel uit te maken van STRANDCROSS VLISSINGEN en het enthousiasme van de deelnemers en toeschouwers te delen. Als bedrijf geloven we sterk in het ondersteunen van evenementen die bijdragen aan de dynamiek en saamhorigheid van onze regio.”

De aanwezigheid van Speedheat Zeeland als hoofdsponsor voegde een extra dimensie toe aan het evenement, waarbij het bedrijf niet alleen zijn naam en logo prominent vertoonde, maar ook actief participeerde in de festiviteiten. Dit creëerde een unieke gelegenheid voor het bedrijf om in contact te komen met de gemeenschap en zijn waardering te tonen voor de lokale sportcultuur.

Met de steun van Speedheat Zeeland kon STRANDCROSS VLISSINGEN niet alleen een succesvolle editie beleven, maar ook de verwachtingen van deelnemers en publiek overtreffen. Het bedrijf blijft zich inzetten voor lokale betrokkenheid en het ondersteunen van evenementen die de levendigheid en samenhang van de Zeeuwse regio bevorderen.

 

Deel dit bericht!