Winactie Speedheat Zeeland

Hotel Brasserie Smits en Speedheat Zeeland werken samen aan een duurzame toekomst! De 3 nieuwste studio’s van Hotel Brasserie Smits zijn reeds voorzien van Speedheat vloerverwarming. Wilt u een verblijf in een gloednieuwe studio van Hotel Brasserie Smits winnen? Doe dan mee met de winactie van Speedheat Zeeland!

U kunt meedoen door de Facebookpagina’s van Speedheat Zeeland en Hotel Brasserie Smits te liken en in de comments te vertellen waarom u deze overnachtingen wilt winnen of waarom u vindt dat iemand anders het heel hard verdient.

De winactie loopt van maandag 17 juni 2024 tot maandag 1 juli 2024 en de winnaar zal via een persoonlijk bericht op Facebook het goede nieuws te horen krijgen van Speedheat Zeeland op woensdag 3 juli 2024.

De winactie die Speedheat Zeeland in samenwerking met Hotel Brasserie Smits weggeeft heeft enkele voorwaarden:

 • De prijs die wordt weggegeven is een overnachting van 2 nachten voor 2 personen, een welkomstdrankje en een borrelplank. Dit alles ter waarde van €327,50.
 • Deze overnachtingen kunnen doordeweeks of in het weekend gebruikt worden, met uitzondering van feestdagen en vakantieperiodes, en dienen verzilverd te worden in 2024.
 • De prijs is exclusief ontbijt, lunch en avondeten.
 • De winactie kan niet omgeruild worden voor geld.

Deel dit bericht!

4 thoughts on “Winactie Speedheat Zeeland”

 • Brunhilde Bosman

  Hallo,

  Wat een leuke actie zeg!

  Dit zouden mijn zus en ik best een beetje verdienen. Vandaag hebben we de laatste dingetjes te regelen en dan is het huis van onze ouders helemaal uitgepakt. En onze ouders zitten heerlijk op een plek waar ze het naar de zin hebben. Hoe leuk zou het zijn om weer eens ontspannen en gezellig samen te zijn en te genieten.

  Groeten!

 • Marijke

  Superleuke actie! Helaas zit ik niet op Facebook dus ik hoop dat ik ook op deze manier mag meedoen. Ik zou mijn man graag willen verrassen met deze leuke trip! Hij heeft heel hard gewerkt de afgelopen tijd dus een beetje ontspanning zou heel fijn zijn.

 • M beugels

  Wat een leuke actie
  Mijn man die heel hard werkt in de bouw verdient deze prijs
  Iedere ochtend om 5.15 uur de deur uit
  Ondanks dat hij in verleden longembolie heeft gehad
  En hij heeft niets gekregen voor vaderdag
  Terwijl het een prima vader is die heel hard werkt voor zijn gezin
  En ook voor oudere mensen klaar staat echt een topper👍👍👍👍👍

 • Diana van Diepen

  Ik gun het mijn man omdat hij al een ruim een halfjaar (2-3 keer per week) met mij mee gaat naar het UMCG in Groningen voor nierdialyse. Ruim een uur heen en een uur terug. Ik wil hem daarvoor graag bedanken met dit tripje naar zijn favoriete provincie. Wij hebben ook vrienden in Middelburg hebben wonen die wij vanwege de afstand (260 km) veel te weinig zien. Daar zouden wij dan ook gelijk mee af kunnen spreken. Het lijkt mij fijn om ’s ochtend vroeg hiervoor in de auto te mogen stappen en niet voor een dialyse. Dit uitje zou perfect kunnen tussen twee dialyses in. Bovendien heb ik het vanwege mijn nierfalen snel koud dus een studio met vloerverwarming is ook meer dan welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *