Kapsalon en woonhuis Wilhelminadorp

Speedheat Zeeland heeft met volle tevredenheid elektrische vloerverwarming geïnstalleerd in de gerenommeerde kapsalon @Bianca in Wilhelminadorp. De initiële ervaring met het warmtesysteem bleek zo bevredigend dat eigenaresse Bianca na twee jaar besloot haar woning ook te voorzien van het innovatieve Speedheat verwarmingssysteem.

Kapsalon en woonhuis Wilhelminadorp

Jachtbouwbedrijf Amels

Speedheat heeft al jaren vaste voet aan boord in het segment luxe jachten. Onze elektrische verwarming komt dan ook tegemoet aan de hoogste eisen op gebied van comfort en kwaliteit. Toch blijft het een mooi compliment dat wij, na al vele jachten te hebben mogen verwarmen, ook vloerverwarming mochten aanleggen bij luxe jachtbouwbedrijf Amels zelf.

Jachtbouwbedrijf Amels

Energieneutrale woning Goes

De energie-neutrale woning die Wilma Brouwer en Peter Wessel lieten bouwen, werd van boven tot onder super geïsoleerd: het dak, de wanden, de vloeren, en overal kwam triple glas. Daarnaast kozen ze niet voor een warmtepomp, maar voor Speedheat elektrische vloerverwarming door de hele woning. Vanwege het comfort én het feit dat het systeem energie direct van de bron omzet in warmte.

Energieneutrale woning Goes

Verwarmd marmoleum bij familie Barbé

Dat je ook een vloer van marmoleum elektrisch kunt verwarmen, ontdekte de familie Barbé uit Yerseke. Zij lieten een half jaar geleden verwarming aanleggen. Ze stonden naar eigen zeggen versteld van de manier waarop dit door Speedheat werd uitgevoerd. “Gewoon perfect. Professioneel, netjes afgewerkt, alle afspraken werden nagekomen. En het is natuurlijk een top product.”

Verwarmd marmoleum bij familie Barbé

Appelaere, duurzaam en lage energiekosten

Henk Tazelaar, oprichter van familiebedrijf De Appelaere, bekend om duurzaam geproduceerde fruitsappen, koos bewust voor Speedheat toen hij besloot elektrische vloerverwarming leggen: “Bij familiebedrijf De Appelaere dragen wij duurzaamheid heel hoog in het vaandel.” Maar ook de energierekening woog mee in de keus voor Speedheat elektrische vloerverwarming.

Appelaere, duurzaam en lage energiekosten

Luxe jachten

Tien badkamers per jacht is geen uitzondering. In al die badkamers en toiletten installeert Speedheat elektrische vloerverwarming en spiegelverwarming. Op een jacht moet alles perfect en goed afgewerkt zijn. Daar staat tegenover dat met de bouw van een jacht gemiddeld een kleine tweehonderd man bezig is, en dat gedurende 9 maanden. Wij zijn er trots op dat wij zulke projecten met Speedheat mogen realiseren.

Luxe jachten