Karakteristieke woonboerderij

Speedheat Den Bosch heeft een indrukwekkend project afgerond door elektrische vloerverwarming te installeren in een karakteristieke jaren 30 boerderij. Deze woning heeft niet alleen een rijke geschiedenis, maar is nu ook voorzien van state-of-the-art verwarmingstechnologie.

Karakteristieke woonboerderij

Speedheat in een monumentaal pand in Boxtel

In opdracht van Koppen bouw en onderhoud bv Speedheat elektrische vloerverwarming aan mogen brengen in een monumentaal pand in Boxtel. Er is een extra laag isolatie op de vloer aangebracht alvorens infrarood verwarmingselement aan te brengen, zodat de warmte nog meer tot zijn recht komt. Per ruimte is een digitale klokthermostaat aangebracht zodat alle ruimtes apart geschakeld kunnen worden. Hierna heeft De Paal Parket een prachtige houten vloer in de woonkamer aangebracht.

Speedheat in een monumentaal pand in Boxtel

Goede Herderkerk in Terneuzen

De Goede Herderkerk in Terneuzen gaat over naar Duurzaam! In de Goede Herderkerk in Terneuzen heeft Speedheat zonder hakken en breken alle vertrekken voorzien van elektrische verwarming met een totale opbouw van slechts 12 mm (kurkisolatie, vloerverwarming én egaline). De eindvloeren werden gerealiseerd door TMC Project.

Goede Herderkerk in Terneuzen

Energie neutrale kerk in Borgerhout

Speedheat heeft zo’n 330 m² elektrische vloerverwarming aangelegd in de kerk in Borgerhout. De kerk wordt enkel daar verwarmd wanneer dit nodig is om onnodige energieverspilling tegen te gaan. Daarnaast heeft de Speedheat warmte-adviseur in zijn advies onder de vloerverwarming ook vloerisolatie meegenomen die het opwarmproces versnelt. Hierdoor hoeft de vloerverwarming niet langdurig op te warmen, wat energiebesparing oplevert.

Energie neutrale kerk in Borgerhout