Handleiding

Deze thermostaat is specifiek geschikt voor vloerverwarming. Door middel van een externe temperatuurvoeler meet de thermostaat de temperatuur op in de ruimte en zal deze vanzelf inschakelen wanneer het te koud is en ook uitschakelen wanneer de gewenste temperatuur bereikt is. De thermostaat is in te stellen tussen de 1 en de 6, deze standen komen grofweg overeen met 10°C tot en met 60°C. Door middel van de draaiknop kunt u de gewenste vloertemperatuur instellen.

Speedheat, de warmte van morgen

Met de keuze voor Speedheat kiest u natuurlijk niet alleen voor het product, maar ontvangt u ook de service erbij. Onze warmte-adviseurs verzorgen het gehele traject van advies tot installatie en nazorg. Is uw thermostaat aan vervanging toe of wilt u uw huidige thermostaat een upgrade geven naar een nieuwe thermostaat? Neem dan contact op met uw Speedheat vestiging en vraag naar de mogelijkheden!

Compleet met advies, installatie en garantie

Ervaart u onverhoopt toch problemen met de aansturing van uw vloerverwarming en gaat uw thermostaat al een aantal jaar mee? Dan is deze wellicht aan vervanging toe. U kunt hiervoor contact opnemen met de vestiging die bij u de vloerverwarming heeft geïnstalleerd en vraag naar de mogelijkheden. Of dien hier een serviceverzoek in via onderstaande knop.