Handleiding

Bij het installeren van deze thermostaat heeft u een maximale flexibiliteit bij het regelen van uw Speedheat vloerverwarming. Normaal gesproken moet u op voorhand beslissen welk type thermostaat u wilt hebben; “eenvoudig te gebruiken thermostaat” die de temperatuur de hele dag op de gewenste temperatuur houdt of een programmeerbare (energiebesparende modus) thermostaat die u toelaat de temperatuur naar uw behoefte in te stellen, dag en nacht. Met deze “twee-in-een” thermostaat, kunt u, nadat hij is geïnstalleerd, beslissen of u hem wilt gebruiken als een handmatige of een programmeerbare thermostaat. Er hoeft geen elektricien aan te pas te komen.

Speedheat, de warmte van morgen

Met de keuze voor Speedheat kiest u natuurlijk niet alleen voor het product, maar ontvangt u ook de service erbij. Onze warmte-adviseurs verzorgen het gehele traject van advies tot installatie en nazorg. Is uw thermostaat aan vervanging toe of wilt u uw huidige thermostaat een upgrade geven naar een nieuwe thermostaat? Neem dan contact op met uw Speedheat vestiging en vraag naar de mogelijkheden!

Compleet met advies, installatie en garantie

Ervaart u onverhoopt toch problemen met de aansturing van uw vloerverwarming en gaat uw thermostaat al een aantal jaar mee? Dan is deze wellicht aan vervanging toe. U kunt hiervoor contact opnemen met de vestiging die bij u de vloerverwarming heeft geïnstalleerd en vraag naar de mogelijkheden. Of dien hier een serviceverzoek in via onderstaande knop.