Handleiding

Deze multifunctionele klokthermostaat is perfect te gebruiken in combinatie met de Speedheat elektrische vloerverwarming. De thermostaat kan op drie verschillende manieren gebruikt worden: als kamerthermostaat waarbij de thermostaat de temperatuur regelt van de kamer door de vloerverwarming in- of uit te schakelen, als vloerthermostaat waarbij een vloersensor de temperatuur van de vloerverwarming meet en regelt en een combinatie waarbij de thermostaat de kamertemperatuur regelt met een begrenzing op de vloertemperatuur.

Speedheat, de warmte van morgen

Met de keuze voor Speedheat kiest u natuurlijk niet alleen voor het product, maar ontvangt u ook de service erbij. Onze warmte-adviseurs verzorgen het gehele traject van advies tot installatie en nazorg. Is uw thermostaat aan vervanging toe of wilt u uw huidige thermostaat een upgrade geven naar een nieuwe thermostaat? Neem dan contact op met uw Speedheat vestiging en vraag naar de mogelijkheden!

Compleet met advies, installatie en garantie

Ervaart u onverhoopt toch problemen met de aansturing van uw vloerverwarming en gaat uw thermostaat al een aantal jaar mee? Dan is deze wellicht aan vervanging toe. U kunt hiervoor contact opnemen met de vestiging die bij u de vloerverwarming heeft geïnstalleerd en vraag naar de mogelijkheden. Of dien hier een serviceverzoek in via onderstaande knop.