Handleiding

De programmeerbare Speedheat Controller stelt u in staat om tot negen programma’s in te stellen, conform uw specifieke wensen. De temperatuur wordt geregeld door een interne of temperatuurvoeler of via een externe voeler. De verwarming wordt automatisch ingeschakeld wanneer de temperatuur onder de ingestelde waarde daalt. De elektronische Speedheat Controller kan gebruikt worden voor het regelen van de ruimtemperatuur in combinatie met onze elektrische vloerverwarming.

Speedheat, de warmte van morgen

Met de keuze voor Speedheat kiest u natuurlijk niet alleen voor het product, maar ontvangt u ook de service erbij. Onze warmte-adviseurs verzorgen het gehele traject van advies tot installatie en nazorg. Is uw thermostaat aan vervanging toe of wilt u uw huidige thermostaat een upgrade geven naar een nieuwe thermostaat? Neem dan contact op met uw Speedheat vestiging en vraag naar de mogelijkheden!

Compleet met advies, installatie en garantie

Ervaart u onverhoopt toch problemen met de aansturing van uw vloerverwarming en gaat uw thermostaat al een aantal jaar mee? Dan is deze wellicht aan vervanging toe. U kunt hiervoor contact opnemen met de vestiging die bij u de vloerverwarming heeft geïnstalleerd en vraag naar de mogelijkheden. Of dien hier een serviceverzoek in via onderstaande knop.