Handleiding en handige downloads

Op afstand de temperatuur regelen via wifi is geen enkel probleem met deze geavanceerde thermostaat van het merk Heatmiser. Met de slimme thermostaat kunt u vanaf overal ter wereld uw Speedheat elektrische vloerverwarming bedienen via de bijbehorende app.

Handige instructievideo's ter ondersteuning

Meer video’s?

Benieuwd naar meer van onze instructievideo’s met Nederlandse ondertiteling? Bekijk dan onze playlist.

Speedheat, de warmte van morgen

Met de keuze voor Speedheat kiest u natuurlijk niet alleen voor het product, maar ontvangt u ook de service erbij. Onze warmte-adviseurs verzorgen het gehele traject van advies tot installatie en nazorg. Is uw thermostaat aan vervanging toe of wilt u uw huidige thermostaat een upgrade geven naar een nieuwe thermostaat? Neem dan contact op met uw Speedheat vestiging en vraag naar de mogelijkheden!

Compleet met advies, installatie en garantie

Ervaart u onverhoopt toch problemen met de aansturing van uw vloerverwarming en gaat uw thermostaat al een aantal jaar mee? Dan is deze wellicht aan vervanging toe. U kunt hiervoor contact opnemen met de vestiging die bij u de vloerverwarming heeft geïnstalleerd en vraag naar de mogelijkheden. Of dien hier een serviceverzoek in via onderstaande knop.