Verwarming van Speedheat voor de scheepvaart

Speedheat scheepvaartverwarming: dé verwarming voor aan boord

Al meer dan 30 jaar vakkundige installaties in de scheepvaart wereldwijd

Door de jaren heen is Speedheat uitgegroeid tot een waar begrip in de scheepvaart. Al meer dan 30 jaar biedt Speedheat advies, levering en installatie van elektrische verwarmingssystemen passend voor ieder schip. Van binnenvaartschepen tot cruiseschepen en van jachten tot boorplatformen: Speedheat elektrische vloerverwarming is dé verwarming voor aan boord!

Woonruimte verwarming

Stuurhuis verwarming

Buitendek verwarming

Raamprofiel verwarming

Het gebruik van lichte materialen is ideaal voor in de scheepvaart

Zeker in de scheepvaart, waar alle massa weerstand betekent, is gewichtsbesparing een groot pluspunt. Ten opzichte van conventionele verwarmingssystemen met bijvoorbeeld radiatoren, waterleidingen en een CV-ketel is het materiaal van Speedheat vele, vele malen lichter. Hoe groot dat verschil kan zijn? Op het booreiland EKOFISK mocht Speedheat de personeelsaccommodatie voorzien van elektrische vloerverwarming: in totaal 1100 m². Uit de berekeningen bleek dat het booreiland 23 ton lichter was dan wanneer was gekozen voor CV of watervloerverwarming.

Sta op Speedheat voor aan boord

Speedheat heeft diverse warmte-oplossingen voor in de scheepvaart. Om te beginnen levert en installeert Speedheat buitendekverwarming en elektrische vloerverwarming voor in de accommodaties, woonvertrekken en stuurhutten. Maar Speedheat levert ook maatwerk oplossingen zoals raamprofielverwarming en spiegelverwarming om het leefklimaat aan boord net wat aangenamer te maken. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde Speedheat vestiging.

Speedheat, al jaren een vertrouwde naam aan boord

Al ruim 25 jaar

Al ruime tijd een vertrouwd en bewezen product aan boord van binnenvaartschepen, booreilanden, jachten en cruise schepen.

100% veilig

Alle Speedheat verwarmingselementen voldoen aan strenge veiligheidsnormen die de scheepvaart stelt.

Garantie

In de scheepvaartsector geldt een fabrieksgarantie op verwarmingselement en thermostaten van 1 jaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bekijk onze projecten

kaart-Nederland

Speedheat bij u in de buurt