Speedheat Zeist

 Telefoon: 030-2680277

 E-mail: zeist@speedheat.nl

Speedheat Zeist warmteadviseur Marcel de Greeff

“Ik geniet van het persoonlijk contact met klanten.”

Marcel de Greeff, eigenaar Speedheat Zeist

De alles-in-één service van uw Speedheat vestiging

Altijd comfortabel warm, razendsnel op temperatuur en toch besparen op energie? Het kan met Speedheat elektrische infrarood (vloer)verwarming. Samen met de slimme Speedheat klokthermostaten kunt u de temperatuur regelen in elk vertrek. Op deze manier geniet u overal van een aangename en gezonde leefomgeving die zich aanpast aan uw leefritme. Speedheat verwarmt snel en efficiënt, daar en waar u wilt!

Contactgegevens Speedheat Zeist

Adresgegevens:
Constantijn Huygenslaan 32
3705 ST ZEIST

Bereikbaar via telefoon op: 030 26 80 277

E-mail adres: zeist@speedheat.nl

KVK-nummer: 30170789

Specialisaties

“Speedheat elektrische vloerverwarming is het 1 mm dunne infraroodsysteem dat een heel huis 1 mm duurzaam verwarmt. Het is efficiënt en energiezuinig en ideaal in combinatie met zonnepanelen. Dankzij het lage vermogen is het geschikt voor nagenoeg ieder type vloer.” – Marcel de Greeff, eigenaar Speedheat Zeist.

Onder houten vloer

Onder tegels

In de woonkamer

Wifi thermostaat

Speedheat Zeist aan het woord:

Marcel: “Ik heb vertrouwen in Speedheat. Het is een uitvinding die te vergelijken is met de paperclip: zo eenvoudig en veelzijdig en het gaat een huizenleven lang mee!”

Elektrische vloerverwarming van Speedheat Zeist

In de regio Zeist is Marcel de Greeff hét gezicht van Speedheat. Marcel heeft zich gespecialiseerd in elektrische infrarood vloerverwarming. Geen project is hem te klein of te groot! Hij helpt u graag bij het verwarmen van uw woning, appartement, recreatiewoning of  bouwproject. Kiest u voor Speedheat dan wordt u in alles bijgestaan, van advies tot installatie en nazorg. U kunt rekenen op de alles-in-1 service van van Speedheat Zeist!

Projecten

Speedheat elektrische vloerverwarming - Duyndomein

Verwarmde badkamers in recreatiepark Duyn Domein

Tijdens de ontwikkeling van het Duyn Domein in Schoorl-Bergen heeft Speedheat Zeist 136 badkamers voorzien van elektrische infrarood vloerverwarming. Dankzij de mogelijkheid om de temperatuur per ruimte te regelen en de snelle opwarmtijd is ons verwarmingssysteem perfect voor badkamers. Het Duyndomein Schoorl & Bergen is een prachtige plek voor een nieuwbouwproject vol recreatieve mogelijkheden.