Vloerverwarming en PVC: een ijzersterke combinatie!

Is het mogelijk om vloerverwarming onder een PVC- vloer te leggen? Jazeker! Wij hebben een speciaal systeem ontwikkeld dat zorgt voor een optimale warmteoverdracht waardoor uw PVC-vloer overal heerlijk warm aanvoelt en zeer snel opwarmt.

PVC is slijtvast én ongevoelig voor water en die eigenschappen maken het een ideale vloer in de woonkamer, keuken, het toilet of de badkamer. Maar PVC heeft ook een aantal eigenschappen waar rekening mee gehouden moet worden als je het combineert met vloerverwarming. Daarom hebben wij een speciale elektrische vloerverwarming voor PVC met een lager vermogen per meter en thermostaten die de vloertemperatuur bewaken en begrenzen om te voorkomen dat de PVC vloer te warm wordt.

Isoleren bij elektrische vloerverwarming onder PVC

Net als bij alle andere afwerkvloeren, is het belangrijk om een goede isolatielaag aan te brengen als je een PVC-vloer bovenop vloerverwarming wilt. Isolatie zorgt namelijk voor een optimaal rendement en maximale warmteoverdracht van de vloerverwarming. Als u nog geen isolatie bovenop uw ondervloer heeft, dan brengen onze speciaal opgeleide installateurs deze graag voor u aan voordat ze de vloerverwarming installeren. Meer informatie over onze vloerisolatie vindt u hier.

Als u kiest voor een PVC vloer, dan kiest u voor een warme, oersterke, geluiddempende, onderhoudsarme vloer met een lange levensduur… En een perfecte combinatie met Speedheat elektrische vloerverwarming!

Het unieke Speedheat element

  • Dubbel geïsoleerd verwarmingselement van ongeveer 1 mm dun
  • Zelfregulerend verwarmingselement (geen kans op oververhitting)
  • 100% veilig door geen elektromagnetische radiatie
  • Volledig aardscherm
  • 100% waterdichte coating
  • Fabricage volgens IEC veiligheidsspecificaties
  • Snelle opwarmtijd
  • Verbruikt zo'n 25 tot 35% van het vermogen zodra de vloer op temperatuur is
  • 10 jaar fabrieksgarantie

Speedheat, altijd goed geadviseerd
en zorgeloos geïnstalleerd

Advies

Bij Speedheat begrijpen we dat elke ruimte uniek is, en daarom bieden wij gepersonaliseerd advies dat afgestemd is op uw specifieke behoeften.
Of u nu een renovatieproject uitvoert of een nieuwbouw woning bezit, ons team van warmte-adviseurs staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste elektrische vloerverwarming.

Montage en service

Onze professionele service omvat ook zorgvuldige montage, waarbij we streven naar een naadloze integratie van ons verwarmingssysteem in uw ruimte.
Bovendien bieden wij uitstekende service na de installatie. Bij Speedheat streven we naar uw volledige tevredenheid, zowel tijdens de montage als gedurende de gehele levensduur van uw vloerverwarmingssysteem.

10 jaar garantie op systeem!

Omdat Speedheat enkel wordt geïnstalleerd door onze eigen, speciaal daarvoor opgeleide warmteadviseurs, staan wij garant voor een maximaal gebruikersrendement, de kwaliteit van het systeem en de montage daarvan. In principe gaat Speedheat elektrische verwarming een huizenleven lang mee en dat onderstrepen wij vanuit de fabriek met 10 jaar garantie op het systeem.

Ik wil meer weten

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bekijk onze projecten

kaart-Nederland

Speedheat bij u in de buurt