Natuursteen op elektrische vloerverwarming: natuurlijk!

Veel mensen kiezen logischerwijs voor elektrische vloerverwarming onder hun natuurstenen vloer, omdat ze dan optimaal kunnen genieten van warmtecomfort in de ruimte. Vooral bij natuursteen is dit van groot belang, aangezien het materiaal van nature koel aanvoelt.

Ontdek het comfort van natuursteen op Speedheat elektrische vloerverwarming. Natuursteen, met zijn unieke uitstraling en duurzame eigenschappen, kan perfect samengaan met de moderne gemakken van onze vloerverwarming. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld over het oppervlak, waardoor de natuurlijke kou van het gesteente wordt gecompenseerd en uw ruimte heerlijk warm en uitnodigend wordt.

Speedheat elektrische vloerverwarming onder tegels

Isoleren bij elektrische vloerverwarming onder natuursteen

Voor elke vloerafwerking, inclusief natuursteen op vloerverwarming, is een degelijke isolatielaag essentieel. Deze wordt zorgvuldig aangebracht om ervoor te zorgen dat de opgewekte warmte optimaal wordt benut, waardoor niet alleen de vloer, maar ook de hele ruimte wordt verwarmd. Bij Speedheat bieden we dunne, duurzame isolatiemogelijkheden die speciaal geschikt zijn voor natuursteen op vloerverwarming, verkrijgbaar vanaf 3 mm dikte. Meer weten over onze isolatieproducten? Kijk dan hier.

Het unieke Speedheat element

  • Dubbel geïsoleerd verwarmingselement van ongeveer 1 mm dun
  • Zelfregulerend verwarmingselement (geen kans op oververhitting)
  • 100% veilig door geen elektromagnetische radiatie
  • Volledig aardscherm
  • 100% waterdichte coating
  • Fabricage volgens IEC veiligheidsspecificaties
  • Snelle opwarmtijd
  • Verbruikt zo'n 25 tot 35% van het vermogen zodra de vloer op temperatuur is
  • 10 jaar fabrieksgarantie

Speedheat, altijd goed geadviseerd
en zorgeloos geïnstalleerd

Advies

Bij Speedheat begrijpen we dat elke ruimte uniek is, en daarom bieden wij gepersonaliseerd advies dat afgestemd is op uw specifieke behoeften.
Of u nu een renovatieproject uitvoert of een nieuwbouw woning bezit, ons team van warmte-adviseurs staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste elektrische vloerverwarming.

Montage en service

Onze professionele service omvat ook zorgvuldige montage, waarbij we streven naar een naadloze integratie van ons verwarmingssysteem in uw ruimte.
Bovendien bieden wij uitstekende service na de installatie. Bij Speedheat streven we naar uw volledige tevredenheid, zowel tijdens de montage als gedurende de gehele levensduur van uw vloerverwarmingssysteem.

10 jaar garantie op systeem!

Omdat Speedheat enkel wordt geïnstalleerd door onze eigen, speciaal daarvoor opgeleide warmteadviseurs, staan wij garant voor een maximaal gebruikersrendement, de kwaliteit van het systeem en de montage daarvan. In principe gaat Speedheat elektrische verwarming een huizenleven lang mee en dat onderstrepen wij vanuit de fabriek met 10 jaar garantie op het systeem.

Ik wil meer weten

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bekijk onze projecten

kaart-Nederland

Speedheat bij u in de buurt