Elektrische vloerverwarming onder grindvloer

Bij toepassing onder een grindvloer biedt Speedheat elektrische vloerverwarming comfortabele warmte, gelijkmatig verdeeld over de ruimte. Het verwarmingssysteem wordt onder de grindvloer geïnstalleerd. Door de geleidende eigenschappen van grind verspreidt de warmte zich gelijkmatig, waardoor een aangename en energiezuinige verwarmingsoplossing ontstaat.

Grindvloer

PVC op vloerverwarming: een ijzersterke combinatie!

Installeren van grindvloeren op elektrische vloerverwarming? Bij Speedheat krijgen we dagelijks vragen hierover, omdat mensen vaak denken dat elektrische vloerverwarming en grindvloeren niet goed samengaan. Niets is minder waar! Wij hebben zelfs een elektrische vloerverwarming dat perfect harmonieert met grindvloeren. Ons verwarmingssysteem verzekert een optimale warmteoverdracht, waardoor uw grindvloer overal aangenaam warm aanvoelt. Dus als u op zoek bent naar een warme, robuuste, geluiddempende, onderhoudsarme vloer met een lange levensduur, dan kan dat zeker in combinatie met Speedheat elektrische vloerverwarming!

Een groot voordeel van grindvloeren in combinatie met vloerverwarming is zelfs dat ze de warmte uitstekend geleiden. Bovendien zijn grindvloeren duurzaam en bestand tegen water, waardoor ze een ideale keuze zijn voor diverse ruimtes, zoals de woonkamer, toilet en badkamer. En dit gaat uitstekend samen met elektrische vloerverwarming! Grindvloeren hebben wel specifieke kenmerken waar rekening mee moet worden gehouden. Daarom hebben wij een speciale elektrische vloerverwarming voor grindvloeren met een aangepast vermogen per meter. Om te voorkomen dat de grindvloer te warm wordt, wordt de vloertemperatuur bewaakt en begrensd door de thermostaat. Aangezien elke ruimte een andere warmtebehoefte heeft, adviseren wij in elke ruimte een aparte thermostaat. Wij informeren u graag uitgebreid over de mogelijkheden van grindvloeren op vloerverwarming!

Isolatie is essentieel bij grindvloeren op vloerverwarming.

Zoals bij alle vloerafwerkingen is het bij grindvloeren op vloerverwarming van belang om een degelijke isolatielaag aan te brengen. Deze isolatie wordt eerst onder de vloerverwarming geplaatst om een optimaal rendement en warmteoverdracht te waarborgen. De grindvloer moet alle warmte efficiënt overdragen aan de ruimte en de objecten erin, wat resulteert in comfortabele verwarming zonder warmteverlies! Bij Speedheat kunt u natuurlijk ook terecht voor dunne, duurzame isolatie, speciaal ontworpen voor grindvloeren op vloerverwarming.

Laat u uitgebreid informeren over grindvloeren op vloerverwarming.

Speedheat elektrische vloerverwarming kan in principe onder en op elk type vloer worden geplaatst. Het is echter cruciaal dat de warmtebehoefte op de juiste manier wordt berekend, zodat het juiste vermogen wordt geïnstalleerd. Onze ervaren warmte-adviseurs komen graag bij u langs om u gedegen te adviseren en uiteindelijk de installatie voor u te verzorgen. Bij Speedheat nemen we alle zorgen uit handen, van advies tot vakkundige installatie.

 

Speedheat, altijd goed geadviseerd
en zorgeloos geïnstalleerd

Advies

Bij Speedheat begrijpen we dat elke ruimte uniek is, en daarom bieden wij gepersonaliseerd advies dat afgestemd is op uw specifieke behoeften.
Of u nu een renovatieproject uitvoert of een nieuwbouw woning bezit, ons team van warmte-adviseurs staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste elektrische vloerverwarming.

Montage en service

Onze professionele service omvat ook zorgvuldige montage, waarbij we streven naar een naadloze integratie van ons verwarmingssysteem in uw ruimte.
Bovendien bieden wij uitstekende service na de installatie. Bij Speedheat streven we naar uw volledige tevredenheid, zowel tijdens de montage als gedurende de gehele levensduur van uw vloerverwarmingssysteem.

10 jaar garantie op systeem!

Omdat Speedheat enkel wordt geïnstalleerd door onze eigen, speciaal daarvoor opgeleide warmteadviseurs, staan wij garant voor een maximaal gebruikersrendement, de kwaliteit van het systeem en de montage daarvan. In principe gaat Speedheat elektrische verwarming een huizenleven lang mee en dat onderstrepen wij vanuit de fabriek met 10 jaar garantie op het systeem.

Ik wil meer weten

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bekijk onze projecten

kaart-Nederland

Speedheat bij u in de buurt

Het unieke Speedheat element

  • Dubbel geïsoleerd verwarmingselement van ongeveer 1 mm dun
  • Zelfregulerend verwarmingselement (geen kans op oververhitting)
  • 100% veilig door geen elektromagnetische radiatie
  • Volledig aardscherm
  • 100% waterdichte coating
  • Fabricage volgens IEC veiligheidsspecificaties
  • Snelle opwarmtijd
  • Verbruikt zo'n 25 tot 35% van het vermogen zodra de vloer op temperatuur is
  • 10 jaar fabrieksgarantie