Speedheat elektrische vloerverwarming in de woonkamer

Geen koude voeten meer met elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming is de ideale verwarming voor in uw woonkamer. In de woonkamer brengt u relatief veel tijd door en dan is het belangrijk dat u er comfortabel en warm bij zit. Dankzij de aangename infrarood stralingswarmte en geleidingswarmte wordt de vloer egaal en gelijkmatig verwarmd. Bij Speedheat verwarming heeft u geen last van tocht of koude luchtstromen over de vloer. De stralingswarmte van elektrische vloerverwarming wordt onderaf afgegeven en zorgt voor gelijkmatige opwarming van de objecten en de lucht.

De voordelen van elektrische vloerverwarming in de woonkamer

In de woonkamer brengt u relatief veel tijd door dus is het van belang dat deze ruimte comfortabel is. Het moet er een groot deel van de dag aangenaam warm zijn en snel en gelijkmatig verwarmd kunnen worden. Vaak is de woonkamer het grootste vertrek in huis, wat zeker geldt als u een open of geschakelde keuken heeft. Verwarming met radiatoren zorgt voor luchtcirculatie en kan een grote en/of hoge ruimte niet goed gelijkmatig verwarmen. En door luchtcirculatie krijgt u snel last van tocht of koude luchtstromen over de vloer. Met elektrische vloerverwarming in de woonkamer heeft u dat probleem niet.

Knus en comfortabel genieten op de bank

Wilt u elektrische vloerverwarming laten aanleggen in de woonkamer en heeft u op dit moment nog een cv-installatie met radiatoren? Dan zult u werkelijk een wereld van verschil ervaren op het moment dat u overstapt op geruisloze en onzichtbare warmte van elektrische vloerverwarming! Als u nu watervloerverwarming in de woonkamer heeft liggen, dan zal vooral de opwarmsnelheid van onze elektrische vloerverwarming u verbazen. Bent u niet op zoek naar een compleet nieuwe hoofdverwarming maar wilt u plaatselijk bijverwarmen? Het is met Speedheat vloerverwarming ook mogelijk om slechts een gedeelte van uw woonkamer te verwarmen, zoals bijvoorbeeld het zitgedeelte. Dankzij de flexibiliteit en de dunheid van 1 mm treed er amper hoogteverschil op.

Elektrische bijverwarming in de woonkamer

Wordt uw woonkamer nu verwarmd op een andere manier (bijvoorbeeld een warmtepomp) en ervaart u plaatselijk tocht? Heeft u, al zittend op de bank, last van koude voeten? Speedheat vloerverwarming kan (plaatselijk) als bijverwarming worden aangelegd. In dit geval meet het systeem niet de ruimte- maar de vloertemperatuur, die u nauwkeurig kunt instellen. Daarnaast kan Speedheat extra warmtebehoefte eenvoudig oplossen met tapijtverwarming onder uw vloerkleed: deze stopt u zo in het stopcontact en is in diverse maten verkrijgbaar. Duurt het te lang voordat het systeem opwarmt, waardoor u ongewenst met een vest op de bank zit? Dan kan een  infraroodpaneel uitkomst bieden. Natuurlijk is het ook mogelijk om elektrische wandverwarming aan te brengen op plaatsen in de woonkamer waar u net even wat extra warmte wilt.

Van één kamer tot een heel huis

Voor Speedheat is geen ruimte te groot of te klein. We verwarmen vanaf één tot honderden vierkante meters. Wilt u onze elektrische vloerverwarming alleen in uw toilet, badkamer of keuken of juist voor uw gehele woning? Enkel als bijverwarming voor wat extra warmte comfort of als hoofdverwarming waarbij Speedheat als volwaardig verwarmingssysteem wordt toegepast? Alles is mogelijk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw situatie? Bij ons ontvangt u geen standaard prijsopgave maar een vrijblijvende offerte afgestemd op uw woning en uw wensen. Meer weten? Neem contact op met één van onze vestigingen (tel. 0900-4015001) of vraag een offerte aan.

Speedheat, altijd goed geadviseerd
en zorgeloos geïnstalleerd

Advies

Bij Speedheat begrijpen we dat elke ruimte uniek is, en daarom bieden wij gepersonaliseerd advies dat afgestemd is op uw specifieke behoeften.
Of u nu een renovatieproject uitvoert of een nieuwbouw woning bezit, ons team van warmte-adviseurs staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste elektrische vloerverwarming.

Montage en service

Onze professionele service omvat ook zorgvuldige montage, waarbij we streven naar een naadloze integratie van ons verwarmingssysteem in uw ruimte.
Bovendien bieden wij uitstekende service na de installatie. Bij Speedheat streven we naar uw volledige tevredenheid, zowel tijdens de montage als gedurende de gehele levensduur van uw vloerverwarmingssysteem.

10 jaar garantie op systeem!

Omdat Speedheat enkel wordt geïnstalleerd door onze eigen, speciaal daarvoor opgeleide warmteadviseurs, staan wij garant voor een maximaal gebruikersrendement, de kwaliteit van het systeem en de montage daarvan. In principe gaat Speedheat elektrische verwarming een huizenleven lang mee en dat onderstrepen wij vanuit de fabriek met 10 jaar garantie op het systeem.

Ik wil meer weten