Kapsalon en woonhuis Wilhelminadorp

Speedheat Zeeland heeft met volle tevredenheid elektrische vloerverwarming geïnstalleerd in de gerenommeerde kapsalon @Bianca in Wilhelminadorp. De initiële ervaring met het warmtesysteem bleek zo bevredigend dat eigenaresse Bianca na twee jaar besloot haar woning ook te voorzien van het innovatieve Speedheat verwarmingssysteem.

Kapsalon en woonhuis Wilhelminadorp

Energieneutrale woning Goes

De energie-neutrale woning die Wilma Brouwer en Peter Wessel lieten bouwen, werd van boven tot onder super geïsoleerd: het dak, de wanden, de vloeren, en overal kwam triple glas. Daarnaast kozen ze niet voor een warmtepomp, maar voor Speedheat elektrische vloerverwarming door de hele woning. Vanwege het comfort én het feit dat het systeem energie direct van de bron omzet in warmte.

Energieneutrale woning Goes

Verwarmd marmoleum bij familie Barbé

Dat je ook een vloer van marmoleum elektrisch kunt verwarmen, ontdekte de familie Barbé uit Yerseke. Zij lieten een half jaar geleden verwarming aanleggen. Ze stonden naar eigen zeggen versteld van de manier waarop dit door Speedheat werd uitgevoerd. “Gewoon perfect. Professioneel, netjes afgewerkt, alle afspraken werden nagekomen. En het is natuurlijk een top product.”

Verwarmd marmoleum bij familie Barbé

Appelaere, duurzaam en lage energiekosten

Henk Tazelaar, oprichter van familiebedrijf De Appelaere, bekend om duurzaam geproduceerde fruitsappen, koos bewust voor Speedheat toen hij besloot elektrische vloerverwarming leggen: “Bij familiebedrijf De Appelaere dragen wij duurzaamheid heel hoog in het vaandel.” Maar ook de energierekening woog mee in de keus voor Speedheat elektrische vloerverwarming.

Appelaere, duurzaam en lage energiekosten

Zorgwoning Barneveld

Speedheat Zwolle mocht in augustus 2021 deze nieuwbouw zorgwoning van 80 m² in Barneveld voorzien van elektrische infrarood vloerverwarming als hoofdverwarming. Zorgwoningen worden steeds populairder. Mensen willen langer thuis blijven wonen, en dat stelt nieuwe eisen aan de woningen. Het comfort in de woning is van nóg groter belang voor mensen die hulpbehoevend zijn en/of (verwachten op termijn) zorg nodig (te) hebben.

Zorgwoning Barneveld

Verwarming op isolatie in Emmeloord

In deze jaren-80-woning in Emmeloord verzorgde Speedheat Zwolle een totaaloplossing van elektrische vloerverwarming op vloerisolatie. In eerste instantie wilden de bewoners watervloerverwarming, maar dat ging niet door leidingen en bedrading in de vloer. Zo kwamen ze terecht bij het 1 mm dunne Speedheat systeem, dat bovenop de vloer aangelegd kan worden. In totaal werd 37 m² aan vloerverwarming geïnstalleerd in de woonkamer en de keuken. Speedheat Zwolle keek eerst naar de isolatie.

Verwarming op isolatie in Emmeloord

Appartementencomplex Bellamyhof in Terneuzen

Speedheat heeft elektrische vloerverwarming geïnstalleerd in het schitterende nieuwe appartementencomplex Bellamyhof in Terneuzen. Dit moderne gebouw herbergt in totaal 34 appartementen, elk uitgerust met efficiënte elektrische vloerverwarmingssystemen. Speedheat heeft ervoor gezorgd dat de installatie vakkundig is uitgevoerd, met aandacht voor energie-efficiëntie en gebruiksgemak.

Appartementencomplex Bellamyhof in Terneuzen

7 Luxe appartementen Axelsestraat in Terneuzen

Speedheat heeft elektrische vloerverwarming geïnstalleerd in zeven luxe appartementen aan de Axelsestraat in Terneuzen. Deze exclusieve appartementen zijn nu voorzien van geavanceerde verwarmingstechnologie die niet alleen comfort, maar ook stijlvolle elegantie toevoegt aan de leefruimtes. De keuze voor Speedheat elektrische vloerverwarming in deze appartementen benadrukt het streven naar moderne luxe en het bieden van een hoogwaardig wooncomfort.

7 Luxe appartementen Axelsestraat in Terneuzen