Luxe jachten

Tien badkamers per jacht is geen uitzondering. In al die badkamers en toiletten installeert Speedheat elektrische vloerverwarming en spiegelverwarming. Op een jacht moet alles perfect en goed afgewerkt zijn. Daar staat tegenover dat met de bouw van een jacht gemiddeld een kleine tweehonderd man bezig is, en dat gedurende 9 maanden. Wij zijn er trots op dat wij zulke projecten met Speedheat mogen realiseren.

Luxe jachten

Honderden binnenvaartschepen

Speedheat Breda heeft honderden binnenvaartschepen voorzien van de innovatieve Speedheat elektrische vloerverwarming. Deze efficiënte en betrouwbare technologie biedt comfort aan boord en draagt ook bij aan energiezuinige oplossingen voor de verwarming van binnenruimtes. Het succesvolle gebruik van Speedheat in deze schepen bevestigt het vertrouwen van scheepseigenaren in de kwaliteit en expertise van Speedheat Breda, waardoor het een begrip blijft in de maritieme sector.

Honderden binnenvaartschepen

Binnenvaart passagiersschip S.S. Maria Theresa

In 2015 mocht Speedheat Breda op dit luxe passagiersschip 200 m² elektrische vloerverwarming installeren.
Op het binnenvaartschip is zo’n 200 m² elektrische vloerverwarming geplaatst met daarbovenop egaline en marmeren platen. Het passagiersschip is voorzien van een 18e eeuws decor en is een eerbetoon aan de langst regerende Oostenrijkse keizerin Maria Theresa. Het schip is één en al luxe, mede dankzij de elektrische vloerverwarming van Speedheat. Het passagiersschip is te vinden op de Donau en Main rivier waar passagiers kunnen genieten van de betoverende vaartocht.

Binnenvaart passagiersschip S.S. Maria Theresa

Booreiland Aasta Hansteen

Elektrisch verwarmd booreiland.

Ook in de offshore wereld is Speedheat geen onbekende naam. In 2014 mocht Speedheat Breda maar liefst 1400 m² aan elektrische verwarming installeren op het Noorse booreiland Aasta Hansteen. Er werd elektrische verwarming aangelegd in de sanitaire ruimtes en de leefvertrekken van de bemanning. Omdat je in deze omgeving geen risico kan lopen, werd zelfs een dubbel systeem aangebracht. Meer lezen over het booreiland, klik dan hier.

Booreiland Aasta Hansteen