Huis van de Toekomst

Speedheat elektrische vloerverwarming is in 2006 toegepast als innovatieve oplossing in het Huis van de Toekomst, een jaarlijkse expositie in het Belgische Vilvoorde.

Huis van de Toekomst

Boomkwekerij

Bij dit bijzondere project worden kweekbakken verwarmd door Speedheat elektrische vloerverwarming om een constante en egaal verdeelde temperatuur te waarborgen en daarmee de kwaliteit van de bomenkweek.

Boomkwekerij

Verkenningsstation Antarctica

Een groot wetenschappelijk verkenningsstation op Antarctica met extreme weersomstandigheden en kou was het belangrijk om de onderzoekers een warm onderkomen te bieden. Het volledige station is voorzien van Speedheat elektrische vloerverwarming. De onderzoekers hebben op deze manier binnen het station betere leef- en werkcondities.

Verkenningsstation Antarctica

Vleermuizenverblijf

Ook een vleermuizenverblijf kan worden verwarmd met Speedheat elektrische vloerverwarming. In juli 2015 installeerde Speedheat Zuid-Limburg elektrisch wandverwarming in een vleermuizenverblijf om een constante temperatuur te waarborgen.

Vleermuizenverblijf

Appartementencomplex Bellamyhof in Terneuzen

Speedheat heeft elektrische vloerverwarming geïnstalleerd in het schitterende nieuwe appartementencomplex Bellamyhof in Terneuzen. Dit moderne gebouw herbergt in totaal 34 appartementen, elk uitgerust met efficiënte elektrische vloerverwarmingssystemen. Speedheat heeft ervoor gezorgd dat de installatie vakkundig is uitgevoerd, met aandacht voor energie-efficiëntie en gebruiksgemak.

Appartementencomplex Bellamyhof in Terneuzen