Speedheat Zwolle - warmte-adviseur Marcel van Brussel
Speedheat Zwolle letters

“Speedheat is een heel goed alternatief voor de warmtepomp”

Voor Marcel van Brussel komen veel mooie dingen bij elkaar

Voor Marcel van Brussel komen veel mooie dingen bij elkaar in de nieuwe Speedheat vestiging die hij onlangs startte in Zwolle: zijn technische opleiding en achtergrond, zijn studie bedrijfskunde en zijn interesse in (duurzaam) verbouwen. Marcel: “Ik ben al zowat heel mijn leven bezig met duurzaamheid, en toen ik kennismaakte met Speedheat, zag ik direct de potentie van het product.” Toch was en blijft hij ook kritisch: “Dan ben ik net een pitbull. Ik wil precies weten hoe het werkt, anders kan ik de klant ook niet goed adviseren.”

Duurzaamheid

Duurzaamheid heeft hem altijd gefascineerd. De laatste jaren werkte Marcel als duurzaamheidsadviseur en projectleider, waarbij hij adviseerde over stadsverwarming, geothermie en inzameling en hergebruik van grondstoffen. Privé verbouwde hij woningen voor verkoop of verhuur. Daar kwam zijn technische achtergrond tot zijn recht met zijn voorliefde om met zijn handen te werken. “Ik merkte een groot verschil in voldoening uit het werk. Als ik aan het verbouwen was, kon het ineens drie uur ‘s middags zijn, zonder dat ik gegeten of koffie gedronken had.” Door zijn studie bedrijfskunde trok een eigen bedrijf hem aan. Toen Speedheat op zijn pad kwam, voelde dat direct goed. Zeker nadat hij een dag had meegelopen. “Ik was meteen enthousiast. Het is leuk werk en het geeft me alle kansen om een eigen bedrijf op te starten met een product waar ik 100% achter sta. Speedheat is een heel goed alternatief voor de warmtepomp.”

Speedheat Den Bosch elektrische vloerverwarming - monumentaal pand1

100% Achter product

Om tot die conclusie te komen, verdiepte hij zich grondig in het product, de eigenschappen en de kosten. “Bij verkoopgesprekken wil ik beslagen ten ijs komen en mensen goed en eerlijk kunnen voorlichten. Op het gebied van duurzaamheid wordt zoveel beweerd, waarom zouden ze mij als Speedheat-adviseur geloven dat Speedheat de beste is? Ik wil de vragen goed kunnen beantwoorden. Als ik het zelf niet weet, zoek ik het voor ze uit. Wij zijn natuurlijk geen duurzaamheidsadviseurs, maar als warmteadviseurs weten we wel alles over het efficiënt verwarmen van woning en panden.  Ik geniet van het persoonlijke contact, het advies, dat mensen het waarderen dat je langskomt. Na een klus laat ik het ook spic en span achter. De trap, de stoep: alles wordt keurig opgeruimd en schoongemaakt. Ik wil over het hele traject een tevreden gevoel achterlaten.”

Hoewel hij graag samenwerkt met collega’s in andere regio’s, wil hij nu vooruit met zijn eigen vestiging. “Over 5 jaar wil ik in de regio Zwolle een team hebben staan, zodat ik mezelf met bedrijfsvoering bezig kan houden.”

Opgeleverde projecten door Speedheat Zwolle

Wij hebben diverse bijzondere projecten voorzien van Speedheat elektrische vloerverwarming:

Tankschip De Leonie

Zorgwoning in Barneveld

Elektrische vloerverwarming op isolatie in Emmeloord

Monumentaal woonhuis in Zwolle

 

Al meer dan 25 jaar Speedheat in Nederland!

In het jubileummagazine kunt u lezen hoe het allemaal begon, komen de mannen achter de Speedheat vestigingen, onze Speedheat warmte-adviseurs, aan het woord en lichten we bijzondere en unieke projecten toe.

Benieuwd naar de verhalen van onze vestigingen?