Handleiding

Door middel van de draaiknop is het super eenvoudig om met deze thermostaat de gewenste temperatuur in stellen. De thermostaat is speciaal gemaakt voor de elektrische vloerverwarming van Speedheat. De thermostaat is voorzien van een aan- en uitschakelaar en is tevens geschikt als inbouwthermostaat. De temperatuur kan worden ingesteld tussen de 5°C en 40°C en eenvoudig in- en uit worden geschakeld met de schakelaar. Het LED-lampje brandt in de bovenhoek wanneer de thermostaat is ingeschakeld.

Technische specificaties

Technische specificaties thermostaat:

  • Afmeting: 80 x 80 x 50 mm
  • Inbouwthermostaat
  • Begrensde vloersensor optie tussen 5°C en 40°C.
  • Ingebouwde LED indicator
  • Maximaal schakelvermogen van 3000 W.

Speedheat, de warmte van morgen

Met de keuze voor Speedheat kiest u natuurlijk niet alleen voor het product, maar ontvangt u ook de service erbij. Onze warmte-adviseurs verzorgen het gehele traject van advies tot installatie en nazorg. Is uw thermostaat aan vervanging toe of wilt u uw huidige thermostaat een upgrade geven naar een nieuwe thermostaat? Neem dan contact op met uw Speedheat vestiging en vraag naar de mogelijkheden!

Compleet met advies, installatie en garantie

Ervaart u onverhoopt toch problemen met de aansturing van uw vloerverwarming en gaat uw thermostaat al een aantal jaar mee? Dan is deze wellicht aan vervanging toe. U kunt hiervoor contact opnemen met de vestiging die bij u de vloerverwarming heeft geïnstalleerd en vraag naar de mogelijkheden. Of dien hier een serviceverzoek in via onderstaande knop.