Handleiding Speedheat digitale klokthermostaat met touchscreen

De digitale Speedheat klokthermostaat heeft een touchscreen met pictogrammen en gebruiksvriendelijke navigatie. U kunt eenvoudig verschillende programma’s kiezen of handmatig invoeren. De digitale klokthermostaat regelt de juiste temperatuur. De digitale klokthermostaat wordt geleverd met een ruimte- en een vloersensor. De ruimtethermostaat meet de temperatuur in de ruimte, als u de vloerverwarming als hoofdverwarming gebruikt. Gebruikt u de vloerverwarming als bijverwarming, dan meet de vloersensor de temperatuur van de vloer. De thermostaat is zelflerend; dit betekent dat de thermostaat zelf meet wanneer het verwarmingssysteem moet opwarmen om op een bepaald tijdstip een bepaalde temperatuur te bereiken.

Een ander groot voordeel van de digitale klokthermostaat isdat u meer inzicht in uw energieverbruik krijgt. De thermostaat is hiertoe optimaal afgestemd op de mogelijkheden van het Speedheat verwarmingssysteem. Aan de hand van eenvoudige grafieken kunt u aflezen hoeveel energie de vloerverwarming in de afgelopen week, maand of jaar heeft verbruikt, en dit vergelijken met de perioden daarvoor.

Technische specificaties

Technische specificaties Speedheat digitale klokthermostaat

  • Afmeting thermostaat: hoogte 84 mm, breedte 84 mm, diepte 40 mm (bij inbouw 22 mm).
  • Gewicht: < 200 gram
  • Display: 176 x 220 pixels TFT, resistive touch
  • 2″ full colour touchscreen met gebruiksvriendelijke interface
  • monitoring energieverbruik en QR-code om data te lezen
  • geschikt voor bestaande vloersensoren, mogelijkheid om vloertemperatuur te begrenzen op een bepaalde temperatuur
  • verbruik thermostaat in stand-by modus: minder dan 0,5W per uur

Aanvullende opties

De standaard uitvoering van onze digitale klokthermostaat is wit, maar tegen een meerprijs is er ook antraciet en aluminiumkleur mogelijk.

Speedheat, de warmte van morgen

Met de keuze voor Speedheat kiest u natuurlijk niet alleen voor het product, maar ontvangt u ook de service erbij. Onze warmte-adviseurs verzorgen het gehele traject van advies tot installatie en nazorg. Is uw thermostaat aan vervanging toe of wilt u uw huidige thermostaat een upgrade geven naar een nieuwe thermostaat? Neem dan contact op met uw Speedheat vestiging en vraag naar de mogelijkheden!

Compleet met advies, installatie en garantie

Ervaart u onverhoopt toch problemen met de aansturing van uw vloerverwarming en gaat uw thermostaat al een aantal jaar mee? Dan is deze wellicht aan vervanging toe. U kunt hiervoor contact opnemen met de vestiging die bij u de vloerverwarming heeft geïnstalleerd en vraag naar de mogelijkheden. Of dien hier een serviceverzoek in via onderstaande knop.