Speedheat creëert ook aan boord optimale leef- en werkomstandigheden

Door de jaren heen is Speedheat uitgegroeid tot een waar begrip in de scheepvaart. Al meer dan 30 jaar biedt Speedheat advies, levering en installatie van elektrische verwarmingssystemen passend voor ieder schip. Van binnenvaartschepen tot cruiseschepen en van jachten tot boorplatformen: Speedheat elektrische vloerverwarming is dé verwarming voor aan boord!

Stuurhuisverwarming

Speedheat in de binnenvaart
Speedheat installeert al meer dan 25 jaar elektrische vloerverwarming op binnenvaartschepen, talloze stuurhutten en woonvertrekken worden op deze manier verwarmd. Om u een idee te geven van onze werkzaamheden in de binnenvaart verwijzen we u graag naar de vlootschouw. Hier staan de binnenvaartschepen die sinds 1997 in de Binnenvaartkrant gepubliceerd hebben gestaan, waarbij één van onze Speedheat vestigingen leverancier is. Ondertussen staat de teller al op 688 binnenvaartschepen.

De warmte oplossingen van Speedheat voor aan boord
Naast stuurhuisverwarming levert en installeert Speedheat ook elektrische vloerverwarming voor aan boord, buitendekverwarming, raamprofielverwarming en spiegelverwarming. Kortom, Speedheat heeft diverse warmte oplossingen voor in de scheepvaart. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde Speedheat vestiging.

Speedheat stuurhuisverwarming aan boord

Speedheat scheepvaartverwarming

Speedheat scheepvaartverwarming: dé verwarming voor aan boord

Sta op Speedheat voor aan boord

Speedheat heeft diverse warmte-oplossingen voor in de scheepvaart. Speedheat levert en installeert om te beginnen buitendekverwarming en elektrische vloerverwarming voor in de accommodaties, woonvertrekken en stuurhutten. Maar Speedheat levert ook maatwerk oplossingen zoals raamprofielverwarming en spiegelverwarming om het leefklimaat aan boord net wat aangenamer te maken. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde Speedheat vestiging.

Speedheat, al jaren een vertrouwde naam aan boord

Al ruim 25 jaar

Al ruime tijd een vertrouwd en bewezen product aan boord van binnenvaartschepen, booreilanden, jachten en cruise schepen.

100% veilig

Alle Speedheat verwarmingselementen voldoen aan strenge veiligheidsnormen die de scheepvaart stelt.

Garantie

In de scheepvaartsector geldt een fabrieksgarantie op verwarmingselement en thermostaten van 1 jaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bekijk onze projecten

kaart-Nederland

Speedheat bij u in de buurt