Al meer dan 30 jaar vakkundige installaties in de scheepvaart wereldwijd

Door de jaren heen is Speedheat uitgegroeid tot een waar begrip in de scheepvaart. Al meer dan 30 jaar biedt Speedheat advies, levering en installatie van elektrische verwarmingssystemen passend voor ieder schip. Van binnenvaartschepen tot cruiseschepen en van jachten tot boorplatformen: Speedheat elektrische vloerverwarming is dé verwarming voor aan boord!

Raamprofielverwarming

Raamprofielverwarming: helder zicht door verwarmde ramen
Speedheat heeft, in samenwerking met een gerenommeerde Nederlandse fabrikant van scheepsramen, een product ontwikkeld dat condens aan de binnenkant van het scheepsraam voorkomt. De meeste schepen hebben metalen raamprofielen, wat zowel warmte als kou geleidt. Wanneer er binnen een hoge luchtvochtigheid is en er grote temperatuurverschillen zijn tussen binnen en buiten, ontstaat er condens. Deze condensvorming komt bovendien het leefklimaat op het schip niet ten goede.

Raamprofielverwarming: geen condensvorming meer
Om condens definitief te voorkomen kunnen de raamprofielen voorzien worden van het speciaal ontworpen ultradunne en soepele Speedheat verwarmingssysteem. Dit houdt de temperatuur van de raamprofielen 4 graden boven het dauwpunt van de binnenruimte van het vertrek. Een zeer doeltreffende oplossing dankzij de slimme elektronica die het systeem nauwkeurig aanstuurt. De verwarming is energiezuinig en uiteraard veilig in gebruik.

De warmte oplossingen van Speedheat voor aan boord
Naast raamprofielverwarming levert Speedheat ook elektrische vloerverwarming voor aan boord, buitendekverwarming en spiegelverwarming. Kortom, Speedheat heeft diverse warmte oplossingen voor in de scheepvaart. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor u? Neem vandaag nog contact met ons op.

Speedheat raamprofielverwarming voor aan boord

Speedheat scheepvaartverwarming

Speedheat scheepvaartverwarming: dé verwarming voor aan boord

Sta op Speedheat voor aan boord

Speedheat heeft diverse warmte-oplossingen voor in de scheepvaart. Speedheat levert en installeert om te beginnen buitendekverwarming en elektrische vloerverwarming voor in de accommodaties, woonvertrekken en stuurhutten. Maar Speedheat levert ook maatwerk oplossingen zoals raamprofielverwarming en spiegelverwarming om het leefklimaat aan boord net wat aangenamer te maken. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde Speedheat vestiging.

Speedheat, al jaren een vertrouwde naam aan boord

Al ruim 25 jaar

Al ruime tijd een vertrouwd en bewezen product aan boord van binnenvaartschepen, booreilanden, jachten en cruise schepen.

100% veilig

Alle Speedheat verwarmingselementen voldoen aan strenge veiligheidsnormen die de scheepvaart stelt.

Garantie

In de scheepvaartsector geldt een fabrieksgarantie op verwarmingselement en thermostaten van 1 jaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bekijk onze projecten

kaart-Nederland

Speedheat bij u in de buurt